Pause fra bloggen

Det er vel på tide å innrømme at jeg har vært sløv den siste tiden. Jeg har vært sløv, men det er helt greit. Som alle andre er jeg var et menneske, og jeg trenger å hvile i blant. I fjor tok jeg meg ikke ferie i det hele tatt, for jeg var så giret. Da høsten kom dro jeg og spilte inn Camp Kulinaris, og jeg var ganske slitt ut etter det… allikevel holdt jeg alt gående, og det gikk bra. Da nyåret kom var jeg klar for en skikkelig kickstart, og filmet blant annet Charterfeber i februar. Deretter var det hjem og fortsette med alt annet. I tillegg har jeg vært student 100% dette halvåret, og har fortsatt en innsending igjen før jeg skal ta eksamen i slutten av juni igjen… denne våren har satt en økonomisk demper som følge av coronakrisen, noe som igjen har stresset meg, for jeg hadde ingen slags back-up plan for en sånn type krise.

Alt stresset i det siste har gjort at jeg har mistet litt inspirasjon og gått mye på halv tank. Derfor har jeg bestemt meg for å ta en ferie. Det blir ingen skikkelig ferie, for jeg kommer til å produsere innhold, men det er for å gi meg et lite forsprang og fjerne tidspress på å hele tiden legge ut noe. Når jeg omsider kommer tilbake vil jeg ha masse å legge ut, og batteriet mitt vil være ladet. Jeg vet ikke nå hvor lang pause jeg tar, men jeg satser på at den ikke blir alt for lang.

Jeg kommer som vanlig til å oppdatere Snapchat og Instagram, så følg meg gjerne der om du ikke gjør det fra før. Jeg håper dere som er faste lesere nyter tiden så lenge, så er jeg tilbake før dere vet ord av det ❤️

7 kommentarer

Siste innlegg