Pasta som ikke legger seg på hoftene

Hei, alle sammen!

Akkurat nå har jeg det finere enn på lenge, for jeg sitter for første gang og jobber i kveldssolen, og det er såååå fint, virkelig! Solen varmer og jeg har foran meg et glass med livsglede som smakte bedre enn noen gang – ja, nå snakker vi. Uansett, så skal dere få en helt super oppskrift av meg i dag. Det er nemlig sånn at coronakrisen har vært en eviglang påskeferie for meg og mange andre, og dette merkes på kroppen, så jeg har hele uken hatt lette og sunne middager og akter å fortsette med dette til jeg føler at livsstilen er normal igjen, og at jeg føler at kroppen blir tatt vare på.

OPPSKRIFT PÅ SQUASHPASTA MED KYLLINGPØLSE

DETTE TRENGER DU:

♥ EN STK SQUASH

♥ EN PAKKE KYLLINGPØLSER MED URTER

♥ LETTOST

♥ TOMATSAUS (Bolognese om du skal ha samme som meg)

♥ ORGANO

♥ PARMESAN

 1. Ta frem en en spiralkutter eller ostehøvel. Lag spaghetti av squashen . Jeg liker dem selv så smale som mulig
 2. Kok opp vann i en gryte. Bruk en pastasil over gryten og damp squashen. Når den føles mør og varm kan du ta den av.

3. Kutt opp pølsene i biter og stek dem godt i smør eller olje.

4. Tilsett så mye tomatsaus som du ønsker, bland sammen med pølsene, legg deretter ost på toppen. Topp med organokrydder og revet parmesan.

5. Servér varmt, og gjerne med noe ekstra du liker av grønnsaker eller krydder.

 

Oppskriften holder for 2-3 personer.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

15 kommentarer
  1. Herregud, jeg håper du er flau over deg selv? For et menneske du er. Jeg er 99% sikker på at alle som kjenner deg er flau over å kjenne deg. Det er fakta. Finn deg noe annet å gjøre før du driter deg mer ut.

   1. Du kan umulig være særlig ålreit, i og med at du tar deg tiden til å skrive stygge ting til andre anonymt på Internett. Vil heller «drite meg ut» hver dag på måten jeg gjør nå enn å være direkte slem med andre. God helg.

   2. @Karoline Det er sånne ubrukelig mennesker som deg som burde være flaue over seg selv! Skam deg din dritt! Jeg hadde vært så utrolig flau hvis jeg kjente noen som er nett – troll som deg. Patetisk og mindreverdig! Skaff deg et liv som gir deg mer å tenke på enn å skrive dritt til andre. Sånne som deg er siste sort!!! Absolutt bunn!

   3. Herregud Karoline, jeg håper du er flau over deg selv! For et menneske du er. Jeg er 100% sikker på at alle som kjenner deg er flau over å kjenne deg. Det er fakta. Finn deg noe annet å gjøre enn å slenge dritt om andre før du driter deg mer ut!!!

   4. Hei Karoline.. hva mener du med det? At folk er flau over å kjenne aurora? Flau over at hun tør å være seg selv noe som oss flest ikke tør. Fordi vi vil være som alle andre. Er det ikke bedre å la vær å skrive noe om du ikke har noe positivt å si da… Aurora er som hun er tror å føler jeg og det synes jeg at det er så mange som ikke er i dagens samfunn, kanskje en av dem er deg? Derfor du må hate på henne?

   5. Hei Karoline.. hva mener du med det? At folk er flau over å kjenne aurora? Flau over at hun tør å være seg selv noe som oss flest ikke tør. Fordi vi vil være som alle andre. Er det ikke bedre å la vær å skrive noe om du ikke har noe positivt å si da… Aurora er som hun er tror å føler jeg og det synes jeg at det er så mange som ikke er i dagens samfunn, kanskje en av dem er deg? Derfor du må hate på henne? Jeg personlig digger Aurora fordi hun er seg selv og ingen andre og jeg ser på henne som forbilde selv om jeg ikke er jente som aller fleste som leser denne bloggen (tror jeg) jeg digger henne og håper hun står på selv om sånne som feks deg @Karoline er kanskje litt misunnelig så håper jeg at hun fortsetter med det hun gjør og står på. Jeg vil på ingen måte være frekk med deg Karoline (ytringsfrihet, du kan mene hva du vil.) Men det er ikke noe vits å kommentere sånne kommentarer for at du skal føle deg bra er det vel?

  2. Jeg synes du er fantastisk og vakker🤩 Jeg har fulgt deg en stund👍 Ikke bry deg om sånne dumme og stygge kommentarer🙄 Jeg liker at du er ærlig og er deg selv😍🌹 Ønsker deg en god og fin Pinsehelg😎

  3. Du er et godt og vakkert menneske du Aurora, og et godt forbilde for mange unge. Bestemor er innom her i dag. Ha en nydelig pinsehelg

  4. Seriøst! Aurora, sånne lavmålsfolk regner jeg med at du hever deg glatt over 😍 Du leverer på “åværedegsjøl” 🙌 Og jeg er snart 49(hjælp) og du er den eneste jeg følger med- så godt jeg kan, men som jeg har skrevet til deg før, du er fantastisk kul 😍

  5. Jeg døøøøør… Karoline virker jo som et utrolig intelligent menneske😀 Hun burde finne seg en hobby eller? Stå på Aurora, du er en flott dame!!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg