Paradise Hotel premiere

NB: Noe spoiler for kveldens epsiode

Heisann!

For første gang noensinne(?) har Viaplay lagt ut premiereepisoden av Paradise Hotel dagen før. Jeg er jo PH-fan, så jeg klarte ikke holde hendene unna, og så derfor episoden på morgenen i dag. Jeg var sykt spent, for det er jo rykter om at programmet skal forandre seg veldig i år.

Noe av det første jeg merker er at det er lagt mindre ressurser i sermonier, slik som i det svenske. Triana vandrer rett inn på hotellet, og det benyttes “vanlige kameraer”. Før i den norske var det alltid egne rigger når Triana kom inn. Nå var det mer avslappet, og jeg kan tenke meg at deltakerne slapp mye ventetid på grunn av dette. Helt ærlig synes jeg det gir finere bilder når det er rigget opp, men det er bare meg… En annen ting jeg la merke til var et større fokus på kropp på jentene enn før. De ligger og ruller seg i sanden, er toppløse og det legges vekt på utseende i større grad. Dette er jo så klart noe som på en måte er litt synd, da kroppspresset her til lands ikke bør bli større. Samtidig er vi så vandt til å se på bare kropper på PH at jeg eeeegentlig ikke tenkte mye på det før det ble et tema.

Jeg har allerede mine favoritter blant deltakerne, og dette er Yasmine og Martin. Jeg er sikker på at de kommer til å være lenge inne på hotellet, og kanskje til og med en av dem vinner? Det er typisk at dette er blant mine favoritter siden Linni, Morten og jeg intervjuet dem på Paradise Auditions. De andre deltakerne må jeg nesten prøve å vokse litt på. De virker veldig unge, og det føles litt halvkleint med Tix som snakker om å pule på tv og at guttene er så sykt opptatt av hvor fett de hele tiden har det. Det minner meg litt for mye om russetiden. Men hallo… Jeg husker jo selv hvor fett det var å få sjekke inn, så jeg var nok ikke særlig bedre.

Her er mine pluss og minus på førsteinntrykket:

PLUSS:

♣ Kul intro

♣ Morsomme introduksjoner av deltakere

♣ Martin er noe helt for seg selv

♣ Nye deltakere i først episode

MINUS:
♣ Kjedelig med samme hotell

♣ Veldig lite tegn på at spillet er i gang

♣ Russetid-stemning

♣ Ikke særlig spennende

Jeg mååå se sesongen MER for å ha litt mindre forhåndsdømmende mening, men akkurat nå synes jeg den har mye å gå på. Jeg håper det blir litt action i de neste episodene, og at vi ser litt mindre russestemning og litt mer unge sterke personligheter som begynner å styre og ordne, og der noen setter i gang spillet. Jeg orker ikke om dette bare blir sex og fyll, det ville vært kjedelig.

 

Slenger med noen screenshots fra 2018 med en passende reaksjon på denne sesongen hittil

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

 

 

2 kommentarer
  1. Er veldig enig. Er ikke misfornøyd, men jeg er likevel enig i de tingene du ramser opp her, minus det med at det er det samme gamle hotellet – akkurat det bryr jeg meg ikke noe om. Men bortsett fra det ser det ut som at vi er veldig enige.

   Ps: de bildene du har lagt ved her minner meg om at jeg må finne en passende nok anledning til å bruke den Facebook-GIFen som finnes av deg fra dette øyeblikket 😅💜

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg