På tide med en oppgradering + mine anbefalninger

Reklame | Sara Wilhelmsen, Winnies Velvære og Isabella Beauty

Jeg har gledet meg litt til denne dagen, for i dag åpner veldig mange frisører, velværetjenester og diverse. Jeg har oppriktig vært bekymret, for jeg kjenner mange i bransjen, og har samarbeidspartnere som jeg har vært redd for at skal slite fordi de har blitt tvunget til å stenge. For eksempel hun som fikser neglene mine, vippene mine og håret. Jeg føler man kommer ganske nær på de man gjør sånt hos, og det er lett å bli glad i dem.. For eksempel er negldamen min hobbypsykolog, og jeg føler jeg kan snakke med henne om alt. Altså… dette er kvinner i livet mitt som jeg unner det beste!

Selv om det er Corona-krise, synes jeg vi skal ta i et ekstra hakk for alle disse flinke arbeiderne som er tilbake i jobb denne uken. De fleste av oss har vel sett bedre dager når det gjelder håret sitt, og det er på tide å få booket inn sin time, og kanskje dette er tiden for å ta med den ekstra hårkuren eller sjampoen? Husk at for hver krone vi bruker, kan vi hjelpe alle sammen å stable seg på bena igjen. Klipp håret, fiks vippene, neglene eller ta en ansiktsbehandling! Det er så mye digg man kan gjøre for eget velvære. Bare husk å holde deg til reglene, og ikke bestill time om du har symptomer på Corona. Vi har fortsatt et ansvar, og jeg synes ikke vi skal samle oss i svære mengder og slikt enda.

I anledning at alle disse flotte tjenestene åpner i dag, vil jeg anbefale mine beste damer på hår, negler og vipper. Jeg unner alle å stråle, så her er det første mann til mølla, for det fyller seg opp fort!

Negler:

Negljenta/Winnies velvære.

Instagram: HER

Frisør:

Sara Wilhelmsen hos Hendrix Hair Majorstuen

Instagram: HER

Vipper:

Isabella Beauty

Instagram: HER

Alle disse tre kan jeg med hånden på hjertet anbefale. De er megadyktige på sine felt, og jeg vil ikke gå til noen andre. Håper dere prøver ut en av dem ut fra hvilket behov dere har! Winnies velvære holder til i Tønsberg, og hun gjør mer enn bare negler også, blant annet permanent makeup. Frisøren og vippedamen holder til i Oslo ♥

Mine negler i disse dager
Mine negler i disse dager
I dag er jeg og jobber på Café imens jeg venter på at hundene skal bli ferdig med tannrens
Denne frisyren gjør at etterveksten i bakhodet ikke synes så godt

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg