PÅ GARDERMOEN

GOD MORGEN!

Det er kjempegøy å få skrive dette innlegget til dere. Jeg er på Gardermoen, for nå skal vi nemlig straks på tur. Jeg skal være borte helt til 29.februar, så det er bare å henge på. Bloggen kommer til å bli oppdatert masse, og dere skal få fine smakebiter på det vi driver med. Haakon og jeg gleder oss så sykt til å bare komme oss til et varmt og godt sted, og ikke minst se noe nytt.

For dere som lurer, går turen til nydelige Tenerife! Jeg har aldri vært der før, men jeg har søkt opp en god del, og stedet virker helt nydelig. Jeg håper det blir en uforglemmelig tur, og at vi blir sykt brune. Haakon og jeg har ikke reist så mye sammen, så jeg tror at forholdet har veldig godt av noe nytt og friskt. Jeg er forberedt på å putte inn litt romantiske aktiviteter, slik at vi kan kose oss ekstra og føle litt på å bare være til. Det kan fort bli mye repetisjon i et forhold, og jeg har veldig troen på at man bør gjøre og se nye ting sammen for å utvikle relasjonen. Sterke opplevelser binder mennesker sterkt sammen, så jeg håper vi kan oppleve noe spennende eller følsomt underveis på ferien vår.

NÅ ER JEG DØDSKLAR! VI SNAKKES NÅR JEG HAR LANDET ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

6 kommentarer
    1. Oj, så hærlig med en tur i varmere strøk! 😀 Må bare kommentere CK i går, haha! Det var så jævlig gøy de teoriene dine om Runar! Og at du fulgte etter han! Haha! Love it! Goood tur da! Kos dere max! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg