Nytt prosjekt og ny eksamen!

Reklame | Affiliates

Denne uken har fløyet i rekordfart. På mandag fikset jeg litt hjemme og handlet. I går brukte jeg all tid jeg orket på eksamen, og fikk dermed innlevert den klokken 15:30. Fristen er i morgen 09:00. Jeg er alltid rask på eksamen, og dette var ikke et unntak. Jeg er bare veldig god på ting når jeg er skikkelig konsentrert. Igjen kan jeg kjede meg fort, og derfor pleier jeg gjøre ting i skippertak i god tid før frister.

I dag kunne jeg nyte en fridag fra studiene, og derfor følte jeg for å få gjort noe her hjemme. Soverommene er enda ikke malte, så jeg bestemte meg for å angripe gjesterommet/walk-in. Rommet er et enormt kaos. Haakon trenger skap til sine klær, men jeg har sagt vi bør male først for å ikke ha så mye greier i veien når vi maler. I stad gikk jeg over veggen for å se etter områder som må pusses eller sparkles. Deretter fant jeg ut at jeg faktisk kunne få malt halve rommet i dag.

De siste timene har jeg altså brukt på maling, og det føltes nydelig å ha satt i gang med det rommet. Jeg valgte en mørk grå farge vi allerede har brukt i klesrommet i gangen. Det morsomme er at det er billig maling fra Clas Ohlson, men den dekker dobbelt så bra som Jotun sin, og man slipper 2 strøk om man flekker litt før man avslutter. Jeg orker ikke bruke mer tid på å vurdere farger, så da valgte jeg den, også kan jeg heller male om i fremtiden om det ikke blir bra.

I morgen har jeg enda en eksamen… Den går fra i morgen tidlig til mandag 09:00. Den er i Internasjonal HR, som er et fag jeg finner helt ok, men det krever mer fokus, for pensum er på engelsk. Jeg håper å få gjort den ferdig i morgen, for da kan jeg ta helg med god samvittighet. Samtidig må jeg jo prøve å gjøre det bra. Ønsk meg lykke til ♥

Leppestift HER // Verdens diggeste bukser HER

Rommet som skal males….

Utsikten fra leiligheten er så fin og behagelig. 

Vi har litt å styre med, men det blir nok fint når vi er ferdige.

 

Vi blogges! I morgen tenkte jeg å ha “ukens spørsmål”, så husk å skrive til meg om du lurer på noe ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg