Nytt interiør!

Reklame / BGA FOTO

 

God fredag! 

Jeg har startet dagen i dag med å beundre dette nydelige speilet fra BGA. Dette er en butikk som selger mye forskjellig, blant annet speil, fotoalbum, rammer og posters. De har faktisk et stor påskesalg på gang akkurat nå! Jeg har alltid hatt lyst på et sånt rundt og minimalistisk speil, men har ikke visst hvor jeg skal se etter det. Jeg har valgt å henge det midt i stuen over et konsollbord med annen pynt. Det tar seg veldig bra ut sammen med det andre jeg har i rommet. Et speil er liksom aldri feil, fordi det kun gjenspeiler det man ser rundt seg. Du kan få kjøpt speilet jeg har her, men det finnes også i større her, eller mindre her.

PS: Bruk koden KAILA20 for 20% avslag på speilet ♥

Vi vurderte først å henge speilet på toalettrommet, men fant ut at vi isåfall skal ha et enda større der. Jeg vurderte mange steder å henge det opp, men ville ha det på et synlig sted. Det er perfekt å henge opp steder der du egentlig har mye annet, fordi det ikke i seg selv har andre farger/mønstre enn hva det gjenspeiler.   Som jeg skrev tidligere har BGA et stort påskesalg akkurat nå, så om du vil skaffe deg noe til bra pris, så er dette tiden for å bestille. Opprinnelig var er BGA en svensk bedrift, men de betaler moms og toll, så du vil ikke måtte betale noe ekstra for varene du bestiller. Frakten er i tillegg veldig rask, noe jeg selv satt pris på siden jeg gledet meg til å pynte med speilet!

Du kan også finne BGA på instagram, Facebook og pinterest under navnet “bgainspo”.

Husk at et slikt speil også er en perfekt bursdag- eller kjærlighetsgave til noen du er glad i. Hva med å sende et til noen du savner? ♥

4 kommentarer
    1. Veldig fint speil 😊 men, sofaen er også veldig fin, hvor er den fra? Ser etter noe lignende til vår stue 😊

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg