NYTT HÅR OG EN LITEN ULYKKE…

Reklame | Frisør Erlend Bratland

God lillelørdag!

Jeg hadde gledet meg masse i dag, for turen gikk til Tønsberg og Erlend Bratland. Han jobber som frisør på Kiesler, og han spurte meg for en stund tilbake om jeg ville prøve å ta turen til ham neste gang jeg trengte det. Håret mitt er i en krise om dagen, og jeg visste Erlend har lang erfaring, så derfor ville jeg ta turen til ham denne dagen. Resultatet var råbra, og det er så digg å ha en frisør å dra til i nærheten. Det passer ikke alltid å dra helt inn til Oslo, og i alle fall ikke i disse coronatider. Jeg fikk en skikkelig kald og fin farge, og han var veldig forsiktig med delen av håret

Det krever mye å være hos frisøren, haha. Så etter jeg kom hjem gikk jeg en laaang tur med hundene, spiste litt og tok et langt bad. Energien stupte, og det minner meg på at jeg er nødt til å sjekke verdiene mine hos legen igjen snart. Om jeg fortsatt har litt lite B12 kan det være at det er derfor energien ikke varer så lenge. Jeg er også mye sliten på trening selv om jeg spiser godt. Time will show!

En annen ting… I august en gang fikk jeg slått til lillefingeren min skikkelig. Den ble knekt nesten inn til roten, og derfor har den vært vond og vanskelig siden… Jeg trodde den hadde grodd godt, men det har den visst ikke. Nå knakk den på nytt, og i dag følte jeg meg nødt til å fjerne nesten hele neglen. Fy søren så teit.

Nå skal jeg prøve å gjøre denne dagen litt bedre, så jeg skal slappe av enda litt til. Vi blogges ♥

Vakker? 

 

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg