Nye drømmenegler

Reklame | Winnies Velvære

Jeg hadde gledet meg til negltime hos Winnies velvære i dag. Det gamle settet trengte å fornyes, og vi hadde snakket om å bruke farger som matcher en kjole jeg skal bruke på fest denne uken. Jeg lot Winnie aka Negljenta gjøre det hun ville, og det ble veldig kult. Hun brukte gullglitter på noen fingre, og ellers en slags mørk tone med gullelementer. Det er nytt for meg med litt mørke toner, så det er kult å prøve noe annet!

Som tidligere nevnt, har Winnies Velvære nettopp åpnet på Husvik i Tønsberg. Til informasjon drev hun salong på Jessheim før, og var fullbooket hele tiden spesielt fordi hun er så sykt flink på negler. Om du funderer på å fikse deg fine negler til julebord, er denne jenta helt gull. Hun har mange farger, kombinasjoner og glittere å velge i, så det er kun fantasien som setter grenser. Eventuelt kan du velge negler som jeg hadde sist, eller så kan du jo gå for disse nye, som passer godt til både gull, sort eller grønt – altså julen! Om du vil ha inpirasjon, følg “Negljenta” på instagram. Jeg lover, hun er virkelig flink!

Ja, det er bare å bade med disse neglene… hehe. Dette er akrylnegler, og de holder seg like fine og blanke helt til du skal fylle på. Selv anbefaler jeg at man fyller på innen 3-4 uker, fordi da er det ofte grodd en del. Det er også rimeligere å fylle på enn å skaffe helt nytt sett. Det er også en vanesak å ha dem lange, men de fåes også så korte som du måtte ønske. Alt er mulig, da dette er en kunst for seg selv! Jeg håper Winnie har kommet for å bli i Tønsberg, for jeg vet ikke om noen andre som er like flinke på negler som henne i nærheten ♥

 

Vi blogges på vei til Oslo i morgen!

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg