Nye bilder på veggen!

Reklame | Posterstore.no

Heisann!

Nå skal jeg vise dere hvor mange fine bilder som henger på veggene her. Jeg har vært så heldig nok en gang og fått samarbeide med Poster Store.På sin nettside har de alle mulige fantastiske plakater Selv har jeg gått for sort og hvitt, men har også fått pyntet med to motiver med rosa elementer på kontoret! Ett har en Chanel-lignende parfyme og det andre har roser! I tillegg har jeg hengt opp et større bilder med en tekst som virkelig gir mening når jeg har en jobb der mange mener mye om meg til stadighet. Sjekk bildene under:

Rabattkode “Aurora30” for 30% avslag (Gjelder ikke selection).

Ellers i huset har jeg veldig mange ulike posters. I stuen har jeg tre vakre motiver som gir meg muligheten til å fantasere og drømme meg bort! Blant annet et motiv med hest, ellers vakre vinduer og siluetter. Jeg har valgt mest uten farger for å ha frie tøyler i huset. Om bildene hadde hatt farger ville jeg fort låst meg fast til å holde på noen av de samme tonene. I fremtiden kunne det vært gøy å prøve seg frem med litt farger, men inntil videre går jeg får sort og hvitt.

Rabattkode “Aurora30” for 30% avslag (Gjelder ikke selection).

På kontoret har jeg satt opp to bilder som gir mye mening i mitt hodet. Det største forteller meg og minner meg på at jeg alltid må følge hjertet mitt, og det andre lille forteller meg at jeg må fortsette å være åpen, ha troen på det som vi ikke alltid ser, og ikke minst leve i min egen vakre bobler noen ganger. Noen ganger kan noe som er fantastisk se annerledes ut fra utsiden, så man må være villig til å åpne seg! ♥

Husk at Poster Store stadig har nye motiver, og det er en drøss å velge i. Den ene bestevennen min har valgt mer naturmotiver og farger, og jeg gleder meg helt sykt til å se hvordan det blir hos ham. Han er flinkere med farger enn meg, og han ble superinspirert da han fikk se en pakke fra Poster Store. Han ble også sykt fornøyd da jeg sendte ham rabattkoden “Aurora30”, og han fikk avslag på ordren sin!

Håper dere finner noen vakre motiv! Det er uendelige med muligheter ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg