Nye beautyfavoritter! Sjekk leppestiften

Reklame | Lyko

Jeg tenkte dele noen kule produkter jeg har fått i det siste. I samarbeid med Lyko har jeg fått bestille litt forskjellig fra Yves Saint Laurent. Dette merket har utrolig mye fint, og det er litt mer eksklusivt. I tillegg har Lyko en kampanje nå der du får med YSL-produkter til en verdi av rundt 600 kroner om du handler for over 900 kroner! Denne ekstra gaven har jeg fått med, og den inneholder både parfyme, maskara, eyeliner og en søt sminkepung. YSL er blant annet kjent for å ha nydelige leppefarger, så jeg sørget for å få med en knall rød en, da jeg digger den fargen.

DETTE HAR JEG FÅTT:

YSL Pouch N19 Set

I dette settet får du mascara, leppefarge og en liten parfyme.

YSL Negllakk i fargen 120.

Min all-time favorittfarge er gammelrosa, og jeg digger dargen på denne lakken! Den kan brukes alle årstider og anledninger, og er kjempefin med en glitternegl eller med hvitt.

YSL eyeliner

Denne skal være veldig presis, og har blending-spiss, om man ønsker å jevne ut lineren litt, for eksempel ved smokey eyes. Jeg trenger å bli flinkere på øyesminke, og utfordrer derfor meg selv med nettopp denne.

GAVE MED PÅ KJØPET! Om du handler YSL-produkter for over 900, får du med enda et sett. Dette inneholder mascara, liten parfyme og eyeliner, slik som på bildet ❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg