Nydelige antrekk til julebordet

Reklame | Bubbleroom

Julebordsesongen er straks i gang, og det gjelder å handle nå, før alt er utsolgt. Jeg elsker denne tiden, fordi man kan ta på seg ting som glitrer, skinner og som er glamorøst! Jeg har plukket ut noen favoritter jeg vil vise dere!

 

Denne nydelige kjolen får du i enten mørkerødt eller grønt. Begge passer veldig bra til julebord!

MØREKRØD//GRØNN

Leopard er fortsatt in, og derfor kan du gå for denne lange kjolen i leopard. Den er dødslekker, og spesielt fin når man har brunt hår og litt gylden hud.

LEOPARDKJOLE

Den lille sorte går aldri av moten! Her har jeg funnet to modeller, én med kjorte ermer og en med lange. Disse er også ganske rimelige. Disse kjolene kan styles med de fargene og detaljene man selv måtte ønske!

Korte ermer//Lange ermer

Om du vil ha noe tettsittende er disse to helt nydelige! Kjolen til venstre fremhever form og spesielt midjen, og den røde har en pen utringning i tillegg til at den skaper en glamorøs look med de fine mønsterne.

Beige//Mørkerød

En av julens klareste farger er jo rødt, og i tillegg er dette den perfekte fargen om du ønsker å skille deg ut. Rødt er alltid en vinner!

Lange ermer//Korte ermer

Om du vil skille deg ut litt ekstra, kan du gå for en kul jumpsuit! Her er tre forskjellige med hvert sitt særpreg. Det er komfortabelt å gå i, og du slipper å fryse om du er en frysepinne!

Jumpsuit med belte//Grønn jumpsuit//Sort

Håper noe av dette falt i smak! ♥

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg