Ny på håret og nye ting å gjøre i badekaret

Nå ligger jeg og koser meg i badekaret etter en helt middels god middag. Endelig har jeg fått fikset etterveksten min. Jeg har gått to måneder nå, og det har satt litt demper for såkalte good hairdays, da jeg de tre side ukene har følt at håret har vært et ras. Frisøren min fortalte meg at den lengden jeg hadde på etterveksten i dag var ganske ideell. Derfor belager jeg meg på å vente like lenge neste gang, noe som betyr at neste gang jeg skal til frisøren er i starten av desember, altså tett mot jul! Jeg gledes av tanken på at julen egentlig ikke er så langt unna som vi skulle tro. Julen er helt spesiell, og den føles så magisk. Jeg gleder meg til å handle masse julegaver!

Planene for kvelden er å la Haakon massere inn en fotmaske på føttene mine. Jeg kjøpte en sånn greie i dag som skal gjøre føttene silkemyke! Jeg har hatt mye tørr hud både her og der, siden denne årstiden fort tørker ut både hår og hud. Føttene og hendene synes jeg egentlig skal være myke… det er nesten litt ekkelt om de er tørre. Jeg vil ha myke føtter! Forresten, så må jeg beklage bildekvaliteten på bloggen til tider. Jeg har ikke noe profesjonelt kamera, og derfor blir ikke alle bildene helt som de skulle ha vært. Jeg venter på den nye iPhonen også, og håper dette kan hjelpe noe, for kameraet på den skal være veldig bra!

Når jeg ligger her i badekaret føler jeg meg takknemlig. Jeg er takknemlig både for alle de fine menneskene jeg har i livet mitt, men også får bevisstheten rundt å omgås positivitet. Jeg er takknemlig for at jeg har familie som støtter meg, og for at jeg faktisk har en mor, da det er ufattelig mange her i verden som egentlig er helt alene, og det er veldig vondt. Jeg er takknemlig for at jeg har så mange fine klær, og at jeg har tak over hodet. Livet mitt er et eksempel på at vi har deg ganske fint her i vårt trygge land, og det er også mange muligheter for de som er villig til å lete ordentlig.

Tusen tusen takk!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg