NY JOBB: Tv-program!

Dette er kjempegøy å dele med dere!

Det har vært mye frem og tilbake, men nå er det offisielt. Tv3 var veldig imponert over meg på Camp Kulinaris, og det var Kjartan Skjelde også. Jeg lærte helt sinnsykt mye på Camp Kulinaris, og har derfor fått et jobbtilbud – et nytt tv-program sammen med selveste Kjartan. Det vi skal er å reise rundt, både til forskjellige steder i Norge og utlandet, og utforske de ulike matkulturene. Dette blir et slags mostvar til Truls ala Hellstrøm, bare at jeg er flinkere enn Truls. Kjartan og jeg kommer til å få mange spennende opplevelser, og alt skal deles med dere! Jeg kommer nok til å måtte smake på mye mat jeg er litt redd for, så det blir også en stor utfordring for meg, men jeg er jo alltid ute etter å lære noe nytt.

Jeg har alltid drømt om et slags eget show, så dette er definitivt noe jeg ikke kunne si nei til… Vi begynner innspillingen så snart det er trygt i forhold til corona.

GLED DERE!

Aprilsnarr

12 kommentarer
  1. Ååh, det hadde jo vært supergøy da men 🤣 godt jobba, jeg trodde på der😃 og sykt pen du er😊

  2. La meg bare spørre om en ting, hvordan mener du at Runar Sørgaard er en mobber? Er du virkelig så lei deg over å ikke være best, at du må gå anklage han for å være en mobber?
   Du oppfører deg som ett barn, hadde jeg vært deg ville jeg blitt flau over å sett meg selv på TV!! Skjerpings

   1. husk at 12 timer filming hver dag er klippet ned til 45 minutter… det skjedde mye som ikke er kommet med; både ting som ikke ble filmet, men også materiale som ikke er fanget opp. TRO MEG.. jeg hadde aldri sagt noe sånt uten grunn..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg