Norske serier du må se

I det siste har jeg gått på en skikkelig smell. Jeg er blitt dødslei av alt vi ser på… Egentlig er vi godt i gang med serien “Dark” på Netflix, men jeg har liksom bare stoppet opp, og orker ikke følge med. For å friske opp gleden av å se på noe, tenkte jeg at jeg må lete etter noe litt annerledes. Jeg har aldri vært noe særlig til å glo på norske serier, men har i det siste kost meg gløgg med FLERE norske serier jeg ikke visste om, eller bare ikke har sett på. Noen av disse har dere sikkert sett, men det er en glede å dele om dere har gått glipp av noe!

ALLERUD VGS

Denne oppdager jeg I DAG. Jeg ante ikke hva jeg skulle se på, og har en greie med at jeg må se på noe når jeg spiser frokost. Jeg bladde meg inn på NRK-appen, og fant plutselig denne. I og med at den er norsk, tenkte jeg at det kan være litt morsomt. Kanskje jeg kunne minnes min egen tid på VGS? Denne falt skikkelig i smak, og jeg binget to episoder på rappen.

 

FRA BØLLE TIL BESTEVENN

Om du elsker hunder, så MÅ du se denne! Den er lærerik, i tillegg til at den er hyggelig. Denne handler om en rekke dedikerte personer som elsker hundene sine, men som har søkt om hjelp til å kurere uønsket atferd hos en ekspert. Dette er på en måte den norske versjonen av hundeviskeren. Alle hundene som er med er så søte. Bare på et par episoder har jeg lært mye man ikke har tenkt over. Denne kan rett og slett være en heads-up for oss hundeeiere.

WISTING (Viaplay)

Det er lenge siden jeg har sett en så spennende serie som Wisting, og jeg aner ikke hvorfor jeg ikke har sett denne tidligere… Den har lik, etterforskere, FBI, spennende historier… Den er bare sykt spennende! Vi startet å se på denne for bare et par dager siden, og jeg tror vi har binget 5 episoder allerede. I går da vi så noen episoder, var jeg seriøst så langt inne i serien at hjertet pumpet. Om du ikke har sett den, GJØR DET!

SOPHIE ELISE TESTER NORGE (Tv2 Sumo)

Selv om Sophie Elise ikke fremstår nøytral i denne serien, så er den interessant. I serien oppsøker hun ulike personer og grupper mennesker som mener noe spesielt. I første episode oppsøker hun en liten gruppe som er motstandere av abort. Det er veldig interessangt å komme så tett på disse personene som mange er uenige med, og se hvem de er, og hva argumentene deres er. Denne åpnet i alle fall mine øyne litt, og jeg synes det er tøft av Sophie Elise å tørre å ta opp litt omdiskuterte temaer på en slik måte.

22.JULI (Nrk)

Denne har jeg bare sett to episoder av, men den er veldig nær og ekte, og det er interessant å se perspektivet til de som var “rundt” 22.juli. Det har ofte vært fokus på ofrene i denne typen serier, men her får vi se et nytt perspektiv. Den er veldig nær og ekte i mine øyne, og den vekker opp tankene rundtg 22.juli på nytt. Personene i serien er fiktive, men jeg har forstått det slik at serien er basert på noe sann informasjon.

Håper dere fant noe som frister ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg