NORGES GØYESTE STED!

Et av mine høydepunkt når høsten sniker seg innpå er den årlige Halloween-turen til Tusenfryd med nevøene mine!

Tusenfryd drar meg tilbake til da jeg var liten. Eventyret, spenningen og gleden som så lett lå der, og ikke minst pappa som tok hver eneste karusell sammen med meg og søsteren min. Vi var i drømmeland hver sommer, og vi hadde årskort. Jeg tror vi kjørte Thundercoaster 5 ganger på rad hver gang, haha. Tusenfryd er et magisk sted for barna, og jeg synes det er så kult at de holder åpent helt ut i oktober, og at det er skikkelig creepy Halloween.stemning. Det er blant annet løse zoombier i parken, og egne attraksjoner som er åpne for nettopp den anledning.

Stakkars Haakon. Han fikk ikke oppleve Tusenfryd som barn, men ble meg med for første gang dit for tre år siden. Vi har gjort det til tradisjon å ta med nevøene mine dit på høsten – da er det mindre kø, og ikke minst Halloween. Haakon var litt seig de to første årene, men denne gangen var han med på flere attraksjoner, og det var så hyggelig å føle at alle sammen kunne ha det moro, og at ikke noen bare stod og ventet eller ikke ville kjøre.

Det som også var ekstra hyggelig denne gangen var at min minste nevø, Filip, faktisk mannet seg opp til å kjøre flere karuseller enn han har gjort tidligere. Han ble helt hodestups betatt av “Huskene”, og han tok den hele tre ganger! Da jeg var liten var Huskene alltid det første Fleur og jeg løp til og tok da vi entret parken – den var som en oppvarming. Nå gleder jeg meg til at Filip skal ta huskene som sin første neste år!

Er det ikke magisk å være barn? Tusenfryd får meg virkelig til å bare kjenne litt på at jeg lever, og det er virkelig mitt beste go-to sted i Norge. Man ler, kribler i magen, beveger seg, våkner, hører latter og glede over alt. I tillegg er det så sykt artig med alle de fine fargene og det barnslige ved hele greia. Jeg blir fortsatt trukket mot lukten og synet av store bamser, sukkerspinn og popcorn. Det er en magisk følelse.

Jeg er så glad for å dele denne opplevelsen med disse to barna hvert år. Det gjør at høsten blir enda bedre, og ikke minst skaper vi minner og glede. Istedenfor å alltid gi barn gaver i form av leker og klær – ta de med på en opplevelse dere kan huske sammen, for disse minnene er så sykt finere enn bare en dukke som havner hos Frelsesarméen en dag. Virkelig. Nyt tiden sammen!

I dag er det søndag, og jeg lengter tilbake til i går. Denne uken har vært veldig fin, men jeg har også slitt meg litt ut her og der. Fra i morgen er det tilbake til litt strammere planer med studier og trening. Men i dag spørs det om jeg ikke bare kaster inn håndkle og nyter den siste fridagen til Haakon.

 Ha en fin søndag videre! 

 

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg