Niklas Baarli kalte meg dum

Heisann!

Det er jo naturlig å ta opp Camp Kulinaris, siden det er på TV nå, og mange av dere lesere engasjerer dere ♥ Jeg må bare si jeg blir dødsglad for de fine kommentarene deres, dere skulle bare visst! Jeg kommer til å svare alle, bare vær litt tålmodige! Det er viktig for meg at dere skjønner at dere har en stor verdi, og at det er dobbelt så gøy å være med på et TV-program når det kommer konkrete og fine tilbakemeldinger.

En ting som mange stiller spørsmål ved er kommentaren til Niklas rettet mot Erlend Elias og meg. For dere som ikke har sett, så et det et scenario der Niklas Baarli sier at Erlend Elias og jeg bare har halv IQ, og at det er derfor vi sammen forhåpentligvis får til en Ok dessert…
Først og fremst vil jeg peke på det implisitte, og det er at slike kommentarer er unødvendig, for det er jo verken særlig morsomt eller pent å si. På den andre siden kan det jo hende at Niklas synes det var en morsom spøk, og at han ikke mente å være slem. Personlig har jeg erfaring med Paradise Hotel, og derfor er det ikke nytt for meg å se andre snakke stygt om hverandre når de er alene. Dette betyr jo ikke at jeg synes sånn oppførsel er pent, men det er lettere å tolerere på PH, for der er det gjerne veldig unge mennesker som er satt sammen med hverandre, og det er mye rom for konflikt. Jeg trodde derimot at Camp Kulinaris ikke var fullt så konfliktdrevet.

Jeg selv snakket bare pent om Niklas, til tross for at Erlend ville ha ham ut. Jeg hadde ikke noe imot Niklas, og valgte derfor å kun kose meg i hans nærvær. Jeg blir vel heller litt trist for at han sa noe stygt, i og med at jeg selv likte ham så godt. Men dette skjer alltid med meg… jeg digger noen, også digger de meg mindre enn jeg digger dem, hehe. Jeg binder meg fort til andre mennesker, og kan derfor bli litt blind på min egen kjærlighet.

Alt i alt regner jeg jo med at Niklas sier unnskyld, så dette skal nok gå bra. Da har dere som lurte fått svar på hva jeg synes om saken ♥ Jeg skal se Niklas i morgen i forbindelse med podcasten hans, så jeg kan sikkert lire fra meg en liten payback der, hehe.

12 kommentarer
  1. Så på, og fatter ikke at man kan si noe så stygt om noen, han oppførte seg som en frekk jævelunge i 4.klasse på barneskolen. Du kan nå vise ham fagbøkene dine, så skal vi sr hvem som blir dum. Aurora du er helt topp, søt og morsom og hadde det ikke vært for deg og Erlend Elias, selv om dere er forskjellige, hadde ikke CK vært halvparten så koselig og morsomt

  2. Huff, Niklas er dessverre ganske fordomsfull og umoden… Han spyr ut ALT han tenker! Har tenkt over det i flere sammenhenger, og ting han har vært med på! Så det er synd! Håper har blir bedre på det etterhvert! Du er absolutt ikke dum! Du er bare ulik han på mye! Og, ja! HVA hadde CK vært uten deg og Erlend?!?! Det hadde vært jækla kjedelig faktisk! Heier SÅ på deg! Klemmer! <3

  3. Syns du virker som en helt fantastisk jente. Du er woke, godhjertet og hysterisk morsom. Hvis Niklas ikke kan verdsette de mange fasettene i din personlighet har han et veldig trist indre liv. Jeg syns den kommentaren var helt på tryne og du fortjener bedre enn de slengkommentarene der. Niklas gav meg heftig Frank Løke vibber og det er åpenbart at han sliter med noe selv. Vet ikke om det han sliter med bare er dårlig humor og en oppvekst på Moss eller om han kompenserer for egne mangler ved å insinuere at du har halv IQ.

   Uansett Aurora, som Lana ville sagt syns jeg du er som en brilliant eksotisk frukt og ser ut som en million dollars <3 Stå på videre og jeg heier på deg!

  4. Kjære snille, genuine Auroradropset. Du er bare snill du- og du legger sjelen din i å gjøre et fint arbeid på kjøkkenet du kan være stolt over. Du legger aldri vonde ord om de andre i din munn – og du er bare kjærlighet. Skulle ønske vi hadde flere som deg i vår verden.
   Tenk å være så snill og ha et så stort og bankende hjerte.
   Du gjør ære på deg selv – og kan bare være stolt over hvem du er:)
   Jeg er overbevist om at Niklas digger deg tilbake – det var nok bare lite gjennomtenkt det han sa.
   Heier så masse på deg, nydelige Aurora.

   1. For en kommenter! Tror hjertet mitt smelter helt her! Blir så rørt når du skriver det du gjør <3

    Antakelig var det et dårlig forsøk fra Niklas sin side på å være morsom..

  5. Akkurat det der me at du liker andre bedre enn de liker deg, den er så vond! Skjønner deg sånn på den altså, binder meg også fort til mennesker, men som regel er det alltid jeg som liker de litt bedre. Ender alltid opp med å bli såret av mennesker på den måten.. 😔

   Synes du er rå jeg! Digger å følge med på deg og Erlend Elias 😄💗

   1. Det er skikkelig vanskelig når det er sånn 🙁 Såå mye kjærlighet, men lite tilb aje. 🙁

    SÅ gøy at du ser på! <3 Det setter jeg pris på! Takk for kompliment <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg