Når eksen din er psyko

I dag tenkte jeg fortelle dere en helt syk historie. Det mest spennende ved historien er at den er helt sann! Det er gått noen år nå, og da er det enkelt å kunne le av ting, men jammen var det ikke lett da det stod på som verst!

Da jeg var 18 år festet jeg mye, for da var det jo lov. Jeg dro alltid sammen med venner på såkalte lokalfester, fordi at det ikke var noen steder for 18-åringer å dra ut ellers. På disse festene tok det ofte helt av. Folk var hengedrita og alle klinte med alle. – Akkurat slik man ønsket det skulle være på den alderen da alt var så spennende og nytt. Tilfeldigvis skulle jeg en kveld befinne meg på feil sted til feil tid. Jeg møtte en gutt som virket tilsynelatende ålreit, kjekk og kul. Jeg var med ham hele kvelden. Ganske raskt ble vi bedre kjent, og vipps, så var vi plutselig kjærester… naiv som jeg var, så var ikke den beslutningen så farlig å ta, for jeg var så ung, og visste at dette bare var et stopp på veien. Så enkelt å tenke… Jeg ble selvfølgelig mer og glad i ham, og da blir ting automatisk mer avansert.

Vi hadde vært sammen i ett år dagen da politiet banket på døren til moren min, og ønsket å snakke med meg. Jeg ble livredd og trodde at han kanskje hadde vært i en ulykke eller noe annet forferdelig. Saken viste seg å være den at han hadde stjålet et visst antall biler, og dette biler jeg hadde sittet i sammen med ham. De spurte meg hvordan i alle dager jeg kunne tro at han kunne kjøre bil?? Og jeg bare eeehh. Det kom frem at han hadde løyet om alderen sin, og at ingenting hang sammen med virkeliheten, for alt av biler han hadde kjørt var stjålet, og han var ikke gammel nok til å ta lappen…

Dette er det sykeste jeg har vært med på. Fyren var sykt manipulerende og hadde også løyet for familien min, noe jeg ble ekstremt flau over. I tillegg løy han i hele forholdet om diverse ting som jeg ikke skjønte før det var for sent. En gang tok jeg ham i å lyve om at han ikke var hjemme, men jeg var utenfor leiligheten hans og forsto at noe skurret. Det endte med at han ringte politiet og fikk med fjernet fra området. OMG. Imens jeg så at han var i leiligheten. Jeg kunne også få meldinger fra andre jenter som sa at han hadde klint med andre og så videre + at hele facebooken hans var full av slibrige meldinger til andre jenter. Han var altså et ekte rasshøl og en dritt. Heldigvis fikk jeg nok med tiden og gjorde det slutt, men det tok litt for lang tid. Derfor har jeg lært den dag i dag at jeg aldri skal la meg behandles så stygt av noen igjen. FYSJ.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg