Når du har lyst på pizza men er på slankekur

Jeg er en overdrevent kresen person… Jeg liker veldig lite mat, og spesielt dårlig er jeg på saus, suppe, dressing og grønnsaker. Jeg er veldig ensartet, og det går i isbergsalat, ketchup og slike ting. Jeg liker i hvert fall ikke løk, jalapenos, purre, oliven og så videre… For å kunne fungere på en sunn meny må jeg derfor være litt kreativ. Jeg tenkte presentere dere for en av mine favorittretter – Pizza. Forskjellen er at dette er et måltid på under 200(!) kalorier, men allikevel synes jeg det smaker sykt godt. Man kan tilpasse det veldig etter hva man liker av mat. Om du for eksempel ikke er som meg og vil ha masse grønnsaker, så er det bare å kjøre på. Man kan også lage dette på grove tacolomper for å få litt større pizza, men da er det litt flere kalorier, men det er jo bare bra om du for eksempel er mann og trenger litt mer å gå på. Jeg er selv bare 159 høy, og har ikke plass til så mye, så dette er perfekt for meg kontra en skikkelig usunn frossenpizza. Jeg lover at dere som prøver ut denne kommer til å takke meg for å ha bragt sunnere pizza inn i livet deres. Det er forsåvidt slik at dette ikke er en stor nyhet, og at jeg ikke er den første som presenterer “speltlompepizza”, det er mer populært enn som så, og spesielt hos de som må passe på hva de får i seg. Ingen har jo egentlig godt av å spise Grandis, så dette er et veldig bra alternativ!

Dette trenger du:

 • Speltlomper fra Aulie
 • Peppes Original pizzasaus
 • Peppes pepperoni (eller noe annet du liker, for eksempel biff eller skinke)
 • Lettost

Slik gjør du:

 • Smør én spiseskje med peppes pizzasaus på det antallet lomper du ønsker
 • Strø på litt ost og ønsket antall pepperoni
 • Stek på stekeovn (200 grader) i 5-10 minutter

Voilá

Nytes gjerne med en salat ved siden av. Den er perfekt som superrask lunsj eller middag. Håper det smaker <3 

4 kommentarer
  1. Hei Aurora, føler jeg er nødt til å si ifra om at jeg reagerer på at du bruker ordet «slankekur» tenker det kan ha en litt feil påvirkning på leserne. Hadde vært annerledes om du heller kunne skrev «et sunnere alternativ». Ettersom det ville hatt en mer positiv virkning.

   1. Hei! Dette er jo fordi de faktisk finnes folk som slanker seg, og det er hyggelig å tilby oppskrifter til denne målgruppen også – men forstår budskapet ditt, det er et viktig tema, og man må være forsiktig med hva man deler og ikke.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg