Når alt går til helvete

Er du slik som meg i blant? Våkner du og vet at du egentlig bare bør bli liggende, for dagen kommer til å være kjip?

I går var en skikkelig hard nøtt å knekke. I sekundet jeg våknet, hadde jeg et eller annet hengende over meg. Jeg hadde allerede planene for dagen, og de var så enkle som at jeg kunne gjøre hva jeg ville, så fremt jeg vikk levert inn en semesteroppgave. Flittig kom jeg i gang med oppgaven, selv om jeg opplevde det som litt kjedelig. Da klokken nærmet seg 15 hadde jeg endelig fått den ferdig, og kunne lettet levere den inn. Første prioritet ble å komme seg på trening fordi jeg håpte det ville gjøre noe med humøret mitt.

Treningen hjalp på selvfølelse, men ikke på at jeg fant problemer og negativitet alle andre steder. Plutselig fant jeg meg selv i et øyeblikk der jeg funderte over meningen med livet. Jeg har det med å bli filosof når jeg tenker mye på overflatiske problemer. I hvert fall føltes ikke ting bra. Da Haakon kom hjem måtte jeg selvsagt forklare at han helst skulle by på positiv og løsningsorientert energi, fordi det ville gagne oss begge mest hell og lykke.

Etter mye grubling, gikk det opp for meg at med litt positiv tenkning, så er alt mulig. Derfor tenkte jeg dele mine råd til dere, når en tung og vanskelig dag inntreffer.

Husk at det kommer en ny dag i morgen, og da vil du føle deg mye bedre. Noen dager er tyngre enn andre, men følelsene dine trenger i blant å få ha denne plassen til å heale seg seg.

Gjør noe som er utviklende eller positivt, slik at du opplever å ha det bra, til tross for negative følelser. Dra på trening, se en serie du liker, les en bok, ta et bad, og så videre.

Let etter løsningen. Det er få problemer som ikke har en løsning. Fokusér på hva som vil gjøre ting bedre. Hva skal til? Har du eller noen du kjenner mulighet til å hjelpe deg? Kanskje får du løst alle problemene, og morgendagen vil føles enda enklere.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg