NÅ KOMMER VINTEREN!!!

Hahaha!!! Jeg kjenner faktisk ganske mange som sier at nå er sommeren uansett over, nå kan like gjerne vinteren komme! NEI! Jeg er sterkt uenig med dere!

Det virker nesten som om folk glemmer hva vinter innebærer når det er sommer! Har vi glemt hvordan vinteren er? Alt tar lengre tid! Bare det å gå ut med søppel tar lengre tid fordi da må man pakke seg inn i vinterjakke og støvler for å unngå koldbrann på på vei tilbake! All trafikk stopper opp og blir en farse av total idioti, en skulle trodde at nordmenn aldri har kjørt på vinterføre tidligere. Busser blir forsinket, tog blir forsinket, biler kjører av veien og lager milelange køer over hele landet. En skulle trodd det snør like skjeden her i Norge som det gjør i Madrid med tanke på hvordan hele landet blir et salig kaos. I tillegg må man stå opp to timer tidligere enn vanlig for å måke snø om morgenen før man skal på jobb. Der står man med frosne fingere, snørr som renner, bedøvet tryne, klissvåte og iskalde føtter. Når man videre skal ta en dusj brenner man seg halvt ihjel fordi man er dypfryst i det man går inn i dusjen.

Vær så snill da dere, la oss holde på sommeren så lenge som mulig! I fjor begynte det ikke å snø på østlandet før sent i november! Samtidig skal det sies at vinteren kan være en veldig vakker årstid, se på disse bildene Aurora og jeg har tatt opp igjennom:

Spiralen, Drammen.

Stoppenkollen, Lier.

Nøste, Lier.

Nykirke, Horten.

Nykirke, Horten.

La oss ikke glede oss for mye til snøskuffer og trafikkaos, selv om vinteren kan være veldig fin.

Fortsatt god sommer alle sammen!

– Haakon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg