Nå kan dere se meg på tv igjen!

Det er en liten stund siden vi spilte inn Drømmehytta, så det er deilig å endelig ikke måtte holde dette hemmelig! Vi hadde ganske strengt smittevern, men landet var ikke like nedstengt som nå, og slik sett gikk produksjonen lettere. I alle fall er dette et veldig artig program med mye varme, humor og sommerstemning! Programmet går ut på at to og to kjente personer går sammen og lager en ting til sommerhytta – altså det programmet der to og to bygger en hel hytte. Heldigvis fikk vi et mindre prosjekt enn en hel hytte, men dog vanskelig nok.

Jeg var på lag sammen med Grunde Myhrer. Oss som duo er morsomt, for vi er begge opptatt av å vinne, men Grunde var den av oss som var veldig nøye på utførelse, imens jeg synes designdelen var gøyere. Sånn sett jobbet vi bra sammen. Jeg var heldig med at Grunde er en veldig høflig, ordentlig og snill person, så han tålte at jeg ikke alltid er som alle andre, hehe.

Som dere ser på bildet forsøkte alle sammen å holde én meters avstand. Crewet hadde både visir og antibac i alle kriker og kroker. Det var en veldig flott gjeng, og det er bare å glede seg til å se alt på tv! Om dere skal se episoden med Grunde og meg, så går den på Tv2 Sumo fra 22.april. Programmet i sin helhet har premiere allerede denne uken!

 

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg