Minner fra tidligere jul

Julen bringer opp mange minner, og jeg tenkte vise dere noen minner fra tiden tilbake. 

Dette bildet er fra 2013, og jeg var så sykt spent. Dette var julaften før jeg dro på Paradise Hotel, og jeg gledet meg helt hinsides… Jeg visste virkelig ikke hvordan det kom til å gå, jeg gledet meg bare til å i det hele tatt reise til Mexico. Det gjorde litt vondt å tenke på å muligens dra fra Goose og Holly i 3 måneder.

Disse vinterbildene ble tatt i 2017. Det var sykt mye sne, og jeg beundret landskapet… Hundene trivdes også, for det var mye sol og friskt vær-

Et av de mange juletrærne hjemme hos mamma der hun bodde før.

Julen 2017 fikk jeg Louboutins til jul. Herregud, så gøy! De er kun blitt brukt til finere anledninger, og aldri ute, bare inne.

Jeg hadde en periode der jeg digget sånn russer-look. Jeg digger det enda, men har funnet jakker i litt mindre størrelser, hehe.

Denne kjolen hadde jeg på et julebord. Jeg husker at jeg lot leserne på bloggen stemme på denne og en annen, og denne vant.

Dette må ha vært julen før vi fikk vår tredje hund, Diaz. Jeg brukte nok extensions på bildet. Kjolen er tidløs, og er et alternativ til jul hvert år!

Lille Goose med nisselue og skjerf ♥

Another year, another tree.. Mamma pleide å ha juletreet i vinterhagen, for der var det alltid så hyggelig å sette seg og åpne pakker.

De beste julegavene man kan få, pent plassert under treet!

Denne ringen fikk jeg av Haakon til jul en gang. Jeg ELSKER DEN, men det er en rosenkvarts, og de går litt fortere i stykker, så selvfølgelig presterte jeg å miste stenen i midten. Ringen ligger i Haakon sine ting enda, men han har ikke fikset den. Det er en vag drøm jeg har…

Da vi bodde i leilighet i Tønsberg, hadde vi dette falske juletreet, og var skikkelig happy med det. Helt ærlig ser jeg jo nå at det ikke var særlig pent. Men men…

Bilde av Haakon og meg fra en nyttårsfeiring i samme leilighet, med det samme stygge treet.

Denne selfier husker jeg at jeg tok rett etter trening en dag i romjulen 2017. Jeg gledet meg sykt til å dra på Paradise Hotel for andre gang.

 

Juledekorasjon hjemme hos mamma!

Omg. Se på alle denmaten.. Jeg gleder meg ekstra til jul når jeg ser på sånne bilder!

Disse tre bildene er fra et nyttår som jeg tilbragte på fest med Fleur. Dette var første og siste gang jeg har følt at jeg fikk denne lilla kjolen til å funke. Jeg var i god form på den tiden, og følte meg så bra at alle klær satt slik jeg ville. Leppene ser jeg at ble litt vel mye….

Her hadde jeg og to venner romjulstreff, og det var like gøy i virkeligheten som det så ut som. Om jeg husker riktig, så var dette til ake i 2015 eller 2014.

Aldri glemmer jeg nyttårsaften 2014/2015 med Nicolai. Jeg la ut dette bildet på insta, og det fikk masse likes fordi alle trodde vi var uvenner på grunn av kuleslippet…

Omg… Jeg vet ikke når dette er fra, men jeg hadde ikke datet noen av oss. For noen klær, frisyrer og uttrykk… nei, gud…

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg