Mine upopulære meninger

Nå har jeg tatt et dykk ned i hodet mitt, og funnet ut at jeg mener mange upopulære ting, slik som mange andre. Jeg håper at dere kan kose dere, og det er sikkert noe dere er enige i. Dette innlegget er i en humoristisk retning, og det er ikke meningen av vi skal diskutere i kommentarfeltet – bare for å ha det sagt. Si gjerne om dere er enige eller uenig, men ikke start 3.verdenskrig bare fordi dere synes noe annet. Jeg har egentlig en veldig slitsom dag, og har blitt påvirket veldig negativt energimessig av en annen person, og ønsker derfor litt mer kjærlighet, så jeg ber dere være litt snille med meg, til tross for at jeg skriver mye rart i disse upopulære meningene ♥

 

Syklister har ikke noe på veien å gjøre:

Jeg er en av dem som ikke liker at syklister opptar veiene. Her tror jeg at man er litt enten eller. Jeg mener i all hovedsak de som bruker veiene som treningsområde, ikke de som prøver å gjøre en forskjell for miljøet. Det finnes masse muligheter til å sykle og gå på spinning på de fleste treningssentre. Det er sikkert fint med frisk luft, men det er ikke fair når man blokker hele veien.

Folk bør jobbe mer:

Her skal jeg trå litt varsomt, men jeg har hørt om at personer naver med vilje, ikke fordi de er syke, eller jobbsøkere. Noen utnytter systemet, og jeg mener at disse ikke skulle fått penger. Jeg forstår at det er umulig å avsløre alle som utnytter velferden, men det plager meg.

Michael Kors er harry:

Her tror jeg også meningen er veldig delt. Jeg husker at jeg synes det var litt kult da det kom, men på en eller annen måte har det tapt seg, fordi nesten alle har det. Jeg tror at de hadde kommet bedre ut av det med en annen prisstrategi, for nå ligger de liksom midt på et eller annet sted, og det er vanskelig å se noen særlig identitet i merket.

Det er ok å være noe utseendefiksert:

Her mener jeg ikke at man skal operere seg og sette sprøyter over alt, men jeg synes det er ok å ville se vakker ut. I dagens samfunn er det blitt mye fokus på alt som er naturlig, at man er finest uten sminke, og at man ikke skal være så jålete. Det er in å gå med sneakers, hettegenser og joggebukse. Jeg synes det er kulere når folk tør å pynte seg litt, og fremhever sine gode sider. I mine øyne må folk mer enn gjerne gå med løshår, falske vipper og pushup.

Slossing er ikke sport

Jeg synes at “sport” som omhandler å slå andre eller sloss ikke skal betegnes som sport eller idrett. De som vil, må gjerne holde på med det, men jeg synes det er feil å avle på å slå hverandre, eller gjøre “tak” der andre får vondt eller blir handlingslammet.

Dyrene mine er like mye verdt som mennesker:

For en stund tilbake begynte jeg å diskutere hvorvidt jeg hadde valgt å redde en av hundene mine kontra et mennesker som holder på å drukne (IDIOTISK DILEMMA!). Uansett, så synes jeg det hadde vært et vanskelig valg å ta, for mine hunder betyr hele verden for meg.

Paradise Hotel er et bra tv-program:

Jeg har sett hver eneste sesong, og jeg synes det er kjempefengende. Noen mener at det bare er fyll og sex, men jeg selv mener at det handler om relasjoner. Jeg elsker å se på dette hvert år, og jeg forstår sikkert mer enn gjennomsnittet av hva som foregår i deltakernes hoder, siden jeg har vært med selv. Jeg synes at PH-deltakere har mye mer dårlig rykte enn fortjent.

Det er ekkelt når barn spiser:

Ja, her skyter jeg meg selv også, for jeg griset nok ganske mye selv da jeg var barn. I og med at jeg ikke har barn selv, så er jeg fortsatt ikke komfortabel med at barn sikler, og at de spiser masse av maten med hendene sine. Det er mulig at jeg bare har en slags fobi mot væsker som flyter på fremmede steder, men sånn er det. Det er ikke barna sin skyld, de må jo lære av å feile, men jeg synes det er litt ekkelt.

TIL SLUTT: 

Jeg synes svart/hvitt fortsatt er kult. Før da man hadde Nettby og sånn, så la man ut mer bilder i svart og hvitt, og ikke bare farger. Nå ser jeg det kun i bilder man har på veggen sin.

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

5 kommentarer
  1. Skal du ikke banke Cubus, slå et slag for stubbeslektene i dypeste Hillestad eller fortelle oss hvorfor østkanten er utrygg?😌💞😂

  2. Ganske enig med deg i mye her 🙂 det at folk utnytter systemet irriterer meg stort, og jeg mener at dyr er ikke bare dyr som enkelte kan si.

   Man vil aldri finne noen som er enige i alt men flere gode poeng her syns jeg.

  3. Dyr ER like mye verdt som mennesker, forskjellen er jo at dyr ikke kan si ifra på samme måte som oss derfor bør vi passe ekstra godt på ❤️

  4. Enig i mye her! Delt mening med at kampsport er en sport. Jeg er glad for at det finnes steder man kan lære seg teknikker for å forsvare seg. Det kjipe er jo at det ofte blir brukt som urettferdig vold. Feil fokus.
   Men i samfunnet vi er nå idag, generasjonen som vokser opp, bør man faktisk kunne forsvare seg, og da må man faktisk kunne sloss. Jeg er jente, og har gått på kampsport siden jeg var 16 år, nå er jeg 30. Jeg ble overfalt, forsøkt voldtatt på gata i Oslo engang, vet du hva som hjalp meg? Kampsporten. Teknikken min. Jeg kunne forsvare meg, jeg kunne sloss i mot. Han ble livredd! Tommel opp for kampsport! Begge mine barn skal selvfølgelig begynne på det når de blir eldre, bare lære seg å bruke det riktig! Å kunne forsvare seg, og kjempe imot er alfa omega!!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg