Mine treningsrutiner

Aldri før har jeg hatt en slik treningslyst som nå. Jeg tror det kommer av at jeg allerede var i litt form da jeg startet. I en lengre periode har jeg ridd på hest, så jeg hadde ganske mye muskler, som gjorde at det ikke føltes like tungt å starte å trene på senter igjen. Av en eller annen grunn føles det så sykt naturlig å dra på trening. Jeg er til og med på punktet der jeg sliter med å ikke dra, om det er en fridag. I og med at jeg har så mye energi, har jeg trent 5 ganger i løpet av en uke, noe som har gjort at forbrenningen er gått til himmels. Jeg er alltid ganske sulten, og jobber med å ikke knekke på raske og usunne alternativer.

Jeg kan godt forstå at noen synes trening er vanskelig å komme i gang med, siden det er et eget form for fag. Man må vite at man jobber mot et mål, at ting skal gjøres riktig, og at det mer sunt for kroppen. Noen trener jo for hardt… Andre trener ikke nok, og enkelte trener feil. Jeg selv gikk til personlig trener for å få et program og en gjennomgang av dette, for å forstå meg på hva kroppen skulle gå gjennom. Treneren stilte meg selvfølgelig spørsmål basert på mitt mål og hva jeg ønsker å trene. Det som var litt interessant, var at han sa at mange jenter kun ønsket program for mage, rumpe og lår… Jeg selv sa at jeg selvfølgelig vil trene hele kroppen!

Dette programmet har jeg vært kjent med i over 3 år, og gjør at jeg kommer fort i form. Det går gjennom både mage, armer, rygg, rumpe, lår, bryst… Hele kroppen! I tillegg er programmet laget for å alltid holde pulsen høy, slik at det blir en slags cardio i tillegg til styrke. Jeg trener dette programmet 3 ganger i uken, og i tillegg prøver jeg legge in 2 økter med cardio på mølle. Dette er en kombinasjon jeg trives godt med, for da blir det litt variasjon. Etter nyttår tenkte jeg også melde meg opp på noen nye gruppetimer på senteret. Trening gjør meg hel. Det eneste jeg faktisk trenger,er noen kule treningsklær, virkelig.

I forbindelse med disse rutinene… Ønsker dere at jeg deler treningsprogrammet mitt? Jeg kunne kanskje til og med tenke meg å lage en video av det, om jeg får lov å filme inne på treningssenteret.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg