Mine topp beautyfavoritter

Reklame |

Heisann!

I dag ville jeg dele noen av mine favoritt-skjønnhetsprodukter med dere! Jeg har prøvd sykt mye, og mener derfor jeg vet mye om hva som funker til de behovene jeg selv har.

 

FOUNDATION/CONCEALER

Et produkt jeg bruker sykt mye til hverdags, er Loreal paris Infallible More Than Concealer. Denne fungerer som et alt-i-ett-produkt, og er derfor både foundation og concealer i ett. Denne kan man enten bruke som en kraftig concealer, eller så kan man bruke den til hverdags der man ønsker å jevne ut eller dekke over, med kun puddere over. Jeg synes den dekker sykt bra, og den er veldig naturlig når man ønsker en lett hverdagssminke. På bildet under har jeg lagt den der jeg pleier, uten å blende ut. Den legger seg sykt fint og smood på huden.

FÅ KONTROLL PÅ KVISER OG FET HUD

Dette er virkelig ikke første gang jeg tipser dere om Ole Henriksen sin Balance-serie. Du får kjøpt de ulike produktene i større størrelse, men en god start er dette settet. Der får du alt du trenger for å kontrollere kvisete og fet hud. Tro meg, jeg har prøvd mye, og dette er det beste jeg vet om av alt som ikke er reseptbelagt. Jeg har brukt disse sykt mye, så mye at jeg nylig ga bort et sett på Instagram. Huden på bildet under er kvisefri, og det skyldes mye på grunn av god hjelp fra mr Ole Henriksen.

TØRR HUD

Sliter du med tørr hud, er denne masken fra Ole Henriksen sykt god. Spesielt på vinteren blir huden ekstra lei av forurensning, tørr luft og vær. Da er en slik maske helt topp! Den er geléaktig å ha på, og etter 20 minutter føles huden helt vidunderlig. Den lukter også ganske digg, og jeg har tidvis sovet med den, bare for en ekstra boost.

LEPPEFARGE

Om du ønsker en nydelig skinnende rosa leppefarge, er denne sykt fin på. Dette er den samme dere alltid spør om, bare i en fin rosatone. Disse sitter SYKT BRA, og fargen er dødskul. Disse er matte på, slik at de ikke smitter av, men har metallisk glans, så den skinner allikevel. Denne er råkul til fest eller en enkel makeup som trenger litt piff.

 

Håper disse produktene faller i smak! Dette er som sagt ting jeg selv aktivt bruker, og jeg har ingen direkte samarbeid med selve merket produktene er fra, så dette kan dere stole på ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg