Min siste pakke med klær

Reklame | Femme Luxe Finery

Endelig har jeg fått en ny pakke med klær fra Femme Luxe. Denne gangen valgte jeg noen antrekk som var litt utfordrende, og det var veldig kult. Jeg prøver å vise litt mangfold på klærne, slik at jeg møter litt ulike stiler. Jeg har valgt ut noen helt blanke bukser som minner om Grease, en rå jumpsuit, en litt utringet kjole og en mer chillo kjole-genser. Sjekk disse antrekkene:

Black High Shine Vinyl PU Trousers HER

Disse buksene skriker Grease! Hadde jag hatt på skinnjakke, så ja. Jeg digger disse. De er veldig kule til fest eller et kult antrekk for jobb eller kafé. Det kule med disse er at de er superstretchy, og det skal mye til for å ikke få dem til å passe. Jeg bestilte dem i min faste størrelse, og fikk dem fint på. De virker litt rare med en gang, for stoffet minner nesten litt om en søppelsekk, hehe. Men se på dem, da!

Rust High Neck Ribbed jumspuit – jasmine

Denne jumpsuiten var faktisk ganske lang, da jeg er 159 cm høy. Men den er skikkelig fin på, og jeg løste problemet med å ta på meg høye heler til, og det gjorde jo hele antrekket komplett. Denne er perfekt til fest eller uformelle selskap, eventuelt møter.

Black Give In To Me Slogan oversized t-shirt dress – Gigi

Denne kjolen er en must-have! Den er så chill å slenge på til hverdags eller en hjemme-dag. Den er tynn i stoffet, og er derfor veldig fin å ha selv om det er sommer – og fin på litt kjøligere dager. Den kan styles med sneakers for dem som liker det, men jeg selv går jo alltid med hæler. Teksten på brystet er “Give in to me”.

Black Halterneck Cut Out Tie Detail Bodycon Dress – Louisa

Helt ærlig må jeg si at denne kjolen er bitte grann utenfor min komfortsone, men allikevel må jeg si den er kul på sin måte. Det er mange som skrev til meg at denne var kul, så det var hyggelig! Denne passer vel helst til nattklubb og spesielle anledninger, kanskje også til Halloween om man skal gjøre noe crazy. Det er jo ganske in med “underboob”, og denne treffer helt. her skulle jeg nesten ønske meg litt mindre pupper fordi jeg ikke liker å vise så alt for mye, men for dem som bærer denne kjolen med masse selvtillit, så er det dødskult.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg