Mine påskeplaner + rabattkode!

Reklame | Bubbleroom

 Heisann!

Kjole finner du her

BRUK KODEN GUDE10 FOR 10% RABATT PÅ ALT HOS BUBBLEROOM!


I går fikk jeg en telefon fra en journalist, der de ville høre litt om mine påskeplaner og mitt forhold til påske i disse coronatider. Dette fikk meg til å tenke, litt i en negativ retning faktisk… Helt ærlig bryr jeg meg ikke om påske, for jeg er egentlig ikke typisk norsk på den måten. Jeg reiser aldri på hyttetur eller til fjells, og har ikke gjort mye av de siden jeg var barn. Da jeg var barn pleide vi leie hytte på Hafjell og stå på slalom + at faren min kjørte bob. Dette er fine minner som jeg ikke vil være uten, men allikevel drar jeg aldri til fjells. Egentlig hadde det vært gøy å prøve å feire påske skikkelig en gang, men det blir nok ikke i år.

Så hva er mine planer for påsken? Det er skikkelig kjipt, for jeg føler at femti prosent av 2020 er avlyst. At det dukker opp helligdager synes jeg er helt idiotisk. Hva skal vi med mer fri og stillesitting? Samfunnet vårt har store økonomiske utfordringer, så en liten del av meg synes at det skulle vært lov å holde butikkene åpne, slik at der rullerer penger her og der. Det koster mye penger for bedriftene å stenge enda mer…

Mine planer ville vanligvis vært å søke meg til noe sosialt, men det ville faktisk ikke vært særlig fornuftig…. Jeg aner virkelig ikke hvordan neste uke blir, og jeg prøver å ikke tenke på det. Akkurat nå er jobb og studier i fullt fokus + litt oppussing, så tar jeg heller dag for dag. Jeg kommer til å ønske meg påskeegg med fine ting i fra Haakon, og det er det. Jeg har så mye å være takknemlig for, og trenger egentlig ikke å måtte fylle dagene med mer. Jeg nyter tiden sammen med hundene og Haakon, og er glad jeg har alle sammen i en tid som dette.

Husk at det som foregår nå er historisk…. jeg trodde aldri jeg skulle oppleve noe sånt i mitt liv, men nå skje der. Dette her skjer ikke hver dag, og vi må påminnes at dette er ekte. mange tusen mennesker dør hver dag i verden. Vi må prøve å ikke bare tenke på oss selv og våre, for om vi ikke bryr oss ordentlig  vil følgene kunne bli så sykt mye verre.

Ta vare på hverandre og fellesskapet♥


BRUK KODEN GUDE10 FOR 10% RABATT PÅ ALT HOS BUBBLEROOM!

Kjole finner du her

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

3 kommentarer
    1. Enig med deg! Vi må ikke ha noe krav til påsken i år. Heller fokusere på det fine vi har i livet vårt. For meg blir påskedagene som de andre cororna dager. Og det er helt greit, for det er sånn det må være nå. God klem! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg