Mine nyttårsforsetter

I går blogget jeg ikke, for energinivået var lavt. Jeg  ville ikke rable ned noen nyttårsforsetter som ikke var tenkt gjennom grundig, for de skal tross alt følges. Jeg fant ingen store mål for året, men det er fordi noe er litt uvisst akkurat nå. Jeg er sikker på at det blir et megaspennende år, men jeg må få styr på noen viktige detaljer før jeg avslører så mye. Her er i hvert fall mine personlige forsetter.♥


Følge drømmene mine

Jeg har lært at jeg blir ulykkelig av å være opptatt av hva andre ser for seg at jeg skal, og derfor er det viktig at jeg aldri gir opp, men gjør de tingene som gjør meg lykkelig. Jeg er overhodet ikke i mål når det gjelder drømmene mine, og må jobbe målrettet i 2020. Om jeg ikke gir meg, håper jeg at noe magisk kan skje. “Those who don´t believe in magic will never find it”.

Være mer sosial

Èn av tingene i livet mitt som gjør meg lykkeligst er andre mennesker som jeg er glad i. Enkelte har evnen til å få frem den personen jeg vil være, og derfor må jeg ta bedre vare på disse. Etter vi flyttet lengre bort fra Oslo har jeg isolert meg veldig uten å skjønne det selv…. Jeg må tvinge meg selv mer avgårde, for å gå rundt alene i ingenmannsland gjør meg sørgelig og ensom.

Vise andre mer kjærlighet

Jeg er litt hard utenpå til tider, og det er derfor avgjørende at jeg skjerper meg og tør å stå for kjærligheten jeg har på innsiden. Venner og bekjente fortjener å høre mer at de er satt pris på. Jeg må være flinkere til å vise kjærlighet til Haakon også, for jeg har det med å ikke snakke så mye om de fine tingene jeg tenker. Jeg blir selv veldig glad når folk åpner hjertet sitt for meg, og ønsker å gi andre den gode følelsen av å vite at man er verdsatt. Dette er så viktig!

Være sunnere

Jeg har skjerpet meg en del de siste månedene, men jeg kan fortsatt behandle kroppen min sunnere. Jeg kan drikke mindre alkohol, spise mindre pizza i helgene, og jeg kan opprettholde treningen. Akkurat nå trener jeg cirka 5 ganger i uken, og jeg merker at dette gjør mye godt. Om jeg kombinerer dette med enda mer sunt kosthold, vil jeg nok til slutt føle meg som en gud. Det tar tid å komme i skikkelig form, men det er virkelig digg når man faktisk kan se tilbake på at “Jeg klarte det”.

GODT NYTT ÅR ♥

2 kommentarer
    1. Fine forsetter, Auroro! Har stor tro på at du nailer dette! Elsker at du har blitt rutinert på treningen! Det gjör oss gladere og til bedre mennesker rett og slett! GOALS! Elsker punktet ditt om kjärlighet! Det er så viktig! Også håper jeg du smiler mer på bilder, hehe! Så fint smil! Lykke til i det nye året! GODT NYTTÅR til deg fine! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg