Mine nyttårsforsetter

Jeg synes nyttårsforsetter er en fin ting.

Det gir oss mentalt en ny start, nye mål og ting å strekke oss etter. Som kjent innen motivasjonsteorier er målsetning og konkretisering av mål avgjørende faktorer for å lykkes med det vi gjør. Jeg hadde noen mål i 2020, men strengt talt ble de ødelagt da corona brøytet alt av banen, og låste meg inne i min egen verden. Det er nærliggende å tro at det fortsatt kan ta litt tid før livene blir mer normale igjen, men jeg har troen på at vaksinene kan gjøre at vi får flere muligheter sosialt i år.

Når jeg velger meg forsetter, så er det fordi jeg ønsker meg noe å strekke meg etter, men også opprettholde gode vaner eller rutiner. 2020 var et år der jeg metaforisk datt av hesten og ikke hadde mot til å stige opp igjen. Derfor har jeg litt å ta tak i nå.

Her er mine forsetter:

♥ Jobbe på lag med hjertet mitt

Hver eneste gang jeg slutter å følge hjertet mitt i livet, angrer jeg i etterkant. Jeg tror at intuisjonen min og hjertet er måten jeg kan finne veien til lykke og et fullkomment liv. Jeg er veldig sensitiv for hva jeg brenner for og ikke, og jeg kjenner ofte om det jeg gjør er “riktig” eller “feil”. Allikevel skjer det ofte at jeg prøver å se forbi en dårlig magefølelse, også viser det seg at jeg dermed gjør en feil som får negative konsekvenser. I år skal jeg jobbe mentalt for å finne tilbake til ilden innerst inne i hjertet, og omfavne den alt jeg kan. Dette skal jeg gjøre gjennom å møte interessante mennesker, meditere, stoppe opp og analyser, og ikke minst lytte når magefølelsen mener jeg går feil.

♥ Fortsette med en sunnere livsstil

Som vanlig har desember latt både kosthold og trening skli ut. Denne gangen på grunn av alt arbeidet med leiligheten, med gulvlegging og maling, men også mye frem og tilbake. Treningssentrene er stengt der vi har flyttet til, og derfor må jeg bare håpe at de snart får åpnet igjen. Jeg var på god vei til å ha den helsen jeg ville ha, for treningen har hjulpet meg veldig psykisk og fysisk. Jeg har hatt bedre selvbilde og selvtillit, og jeg har følt på mye mestring. I perioder der jeg er passiv og spiser usunt faller disse punktene veldig fort, og derfor anser jeg det som viktig å følge opp på dette feltet, slik at jeg kan ha det bedre med meg selv.

♥ Være mer sosial

En av hovedgrunnene til at jeg ville flytte var fordi jeg har følt meg ekstremt isolert. Både corona og plassen vi bodde på har hatt negative konsekvenser for det sosiale. Derfor kommer jeg til å være mye mer sosial i år, og være mer på ballen enn tidligere. Jeg skal være litt “yesman”, slik at jeg på en måte sier ja til alt sosialt. Nå har jeg flere venner i nærheten, og ikke minst skal jeg prøve å se om jeg kan utvide nettverket mitt, for å ha gode mennesker i livet er skikkelig undervurdert. Jeg kommer til å konsekvent være mer åpen for å se nye mennesker, og gi folk en sjanse om de prøver å bli bedre kjent.

♥ Være en bedre kjæreste

Et forhold må også pleies. Haakon og jeg var jo så heldige som fikk muligheten til å gå i parterapi i samarbeid med Kjærlighetsterapeuten. Der har vi fått lære en del, og jeg skal prøve å bruke den nye kunnskapen til å jobbe med kjærligheten. Jeg tror også flyttingen i seg selv kommer til å være bra for oss, og at vi får mer å se frem til og drive med. Nå bor vi mer sentralt, og det er flere ting å oppleve sammen. Drømmen i 2021 er å dra på en skikkelig spennende reise, til et eksotisk sted.

♥ Gjøre ferdig bacheloren

Det skal bli så utrolig deilig å ikke være student. I år har jeg igjen to mattefag, ett metodefag og bacheloroppgaven. Disse bør jeg klare å få ferdig dette året, om ikke er det ikke ment til å være, hehe. Jeg er glad for at jeg har hatt ork til å studere, men det kjennes tøft når det nærmer seg slutten. Spesielt mattefagene er vanskelige, og jeg tror bacheloroppgaven skal gå greit. Å være nettstudent har vært veldig fint, men det er en frelse bare bli ferdig, og endelig ha noe helt formelt å skryte av, haha. Jeg vet enda ikke om jeg kommer til å jobbe med HR, men om en bra mulighet dukker opp vil jeg sterkt vurdere det. Jeg brenner spesielt for mennesker, og måtte isåfall jobbet direkte med det, og ikke gjemt bort i bare administrative oppgaver. Tiden vil vise hva det blir til.

GODT NYTT ÅR!

 

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg