Min største utfordring i 2020

Hei!

Jeg regner med at dere, akkurat som jeg, har satt en del nye mål og utfordringer for året. 2020 er nesten garantert å bli bra – i alle fall om man har samme holdning som meg når man ser fremover. Jeg er vanvittig optimistisk, men har også latt mye være opp til tilfeldighetene. man vet ALDRI når noe sykt bra skjer, og jeg gleder meg til alle overraskelsene som kan dukke opp i løpet av 2020. I 2019 dukket det opp mange ting jeg ikke kunne forutse, både gode og dårlige. Derfor, mine venner, er jeg optimist.

Nesten alle som kjenner meg, vet at jeg tar utfordringer på strak arm, og er sjeldent redd for å ikke få det til. Men er det én ting som selvtilliten min skjelver på, så er det studiene. Jeg setter alltid så høye krav til meg selv at jeg sjeldent vet det når jeg lander en A på eksamen. Jeg forventer alltid at jeg må kunne alt. Problemet nå… På grunn av mye styr i fjor, har jeg utsatt faget Bedriftsøkonomi. Dette fordi jeg er livredd for matematikk, og har virkelig alltid vært dårlig i dette faget. Hver gang jeg tenker på at jeg må få tatt dette faget, får jeg en klump i magen. Derfor har jeg satt som mål våren 2020 å få dette unnagjort. Det er så utrolig hvor mye dette skremmer meg, når det virkelig skal mye til ellers for å vippe meg av pinnen. Hvordan kan ett lite fag gjøre meg så nervøs? Det er nesten tåpelig at dette skal være det jeg er mest redd for å gjøre, av sykt mange andre ting jeg gjør uten å nøle….

I dag er første dag jeg skal ta tak i faget. Jeg må komme meg gjennom 2 studieenheter, levere 2 oppgaver – for så å kunne ta eksamen i mai/juni. HERREGUD, hvordan skal dette gå? Jeg har en brilliant hjerne, for jeg klarer å lære den sykt mange bra skills, men matematikk…. Tja. Jeg har funnet frem de nedstøvede bøkene, og er middels klar for å åpne første kapittel. Jeg vet at mange av leserne mine er studenter, og jeg tar virkelig imot gode tips for akkurat dette faget! Jeg kan fint lære meg ren teori, slik som forskjell på makro- og mikroøkonimi, men hjernen får stans når jeg begynner å lese masse rare formler… HVA ER DITT TIPS TIL MEG?

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
    1. Jeg er sikker på at du klarer dette, Aurora! Håper det er værst før du starter, som det ofte er! Visualiser deg følelsen når dette faget er unnagjort! Ahhh!😁 Klem!❤️

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg