Min siste dag med bloggen – takk for meg!

I morgen skal dere få tilbake Aurora!

Det tror jeg mange av dere har ventet på, så det blir veldig bra.

Jeg gleder meg veldig til å se henne igjen! Nå har hun vært borte i 5 uker og jeg har heldigvis hatt mulighet til å snakke med henne hver fjerde dag. Som jeg skrev i et innlegg tidligere skal det på en måte bli godt å levere tilbake bloggen. Jeg har lært og innsett at det å være fulltidsblogger ikke er noen dans på roser! Det krever mye tid og energi. Samtidig har jeg også fått kjenne litt på hvordan det er å være aktiv i sosiale medier og det er mange områder av det som jeg endte opp med å like litt. På grunn av det har jeg bestemt meg for å starte en kanal i sosiale medier, og fortsette på et “prosjekt” som jeg la dødt for noen år tilbake. Dette kommer til å være en anonym kanal til å begynne med og det er bare mine nærmeste som vet at kontoen styres av meg. Temaet er ganske annerledes enn hva Aurora driver med, men hun har sagt at hun har lyst til å hjelpe meg litt. Det eneste jeg røper inntil videre er at det ikke er en blogg. Kanskje du ender opp med å følge meg uten å vite det?

Hva har jeg lært av dette?

Jeg vil si at jeg har lært og opplevd noe nytt! For første gang i mitt liv har jeg blitt kastet inn i en verden som jeg ikke har befunnet meg i tidligere. Jeg har aldri opplevd å få såpass mye oppmerksomhet fra så mange mennesker som jeg ikke kjenner. Det at flere hundre, og noen dager flere tusen personer har vært innom og lest innleggene jeg har skrevet er nesten litt som å ta på seg Harry Potter sin usynlighetskappe og gå ut på en scene hvor et publikum venter.

For å runde av med noen siste setninger for denne gang ønsker jeg å si tusen takk til dere som har lest innleggene mine! Jeg har fått veldig mange hyggelige og interessante tilbakemeldinger! Jeg har også fått noen få drittkommentarer, men av en eller annen grunn skrev dere ikke noe mer etter at jeg svarte dere (hadde vært moro med litt mer motstand, da?…).

Takk for meg! 🙂

– Haakon

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg