Min hverdagsmakeup steg for steg

Reklame | Lyko, Na-kd

I dag skal jeg for første gang gi dere litt innsyn i hva slags look jeg bruker til vanlig, og hvilke produkter jeg bruker. Selv om jeg er jålete går jeg som regel for en ganske naturlig look etter min mening. Jeg har ikke redigert bildene, slik at dere ser på ekte hvordan sminken ser ut. Jeg har selv litt blandet hud, men i utgangspunktet er den heller litt tørr enn oljete, til dere som lurer.

1. Concealer

Jeg starter alltid med å legge en lys concealer under øynene, i t-sonen, på haken og langs kjeven. Jeg bruker denne, som er min all time favoritt. Denne dekker veldig godt ujevnheter, samtidig som den legger grunnlag for å konturere.

2. Foundation

Jeg har flere favoritter her, men i dag har jeg brukt denne fra Loreal Paris. Den sitter kjempebra, og er veldig jevn og fin på huden. En annen viktig ting er at den puster godt. Jeg bruker en foundationbørste til å jevne den ut.

3. Matt pudder

Jeg bruker et lysere matt pudder under øynene, i t-sonen, på haken og langs kjeven. Pudderet jeg liker å bruke der er dette fra Loreal Paris, fordi det legger seg veldig fint når man bruker en kompakt børste. Dette kan også brukes til å jevne ut i resten av ansiktet.

4. Pudder til hele ansiktet

Her bruker jeg et pudder med mer tone i, og som har lettere for å jevnes ut i hele ansiktet. Her må du ikke bruke akkurat samme som meg, det viktigste er at pudderet har mer farge og kan gi litt glød. I alle fall bruker jeg ofte dette fra Max Factor, men det hender jeg bruker et annet også.

5.Countour

Min all time favoritt her er dette fra ABH. Der har du flere toner å velge i, noe som er greit gjennom året, med tanke på at man er mer brun og gylden om sommeren og så videre. Her bruker jeg en liten kost og legger under kinnbena, langs hårfeste og tinningen, langs kjeven og til slutt på siden av nesen.

5. Rouge

Litt mer farge må til, og derfor bruker jeg en rouge forsiktig på kinnene og jevner ut med kontureringen under kinnbena. Jeg liker gyldne farger, og kjøper derfor ofte noe med oransje tonefall, slik som denne her.

6.Solpudder og highlighter

For å få et gyldent og fint resultat bruker jeg dette solpudderet til slutt for å få en gylden look. Dette børster jeg lett over hele ansiktet. For å få skinn legger jeg en gylden highlighter på nesebroen, nesetippen, øyekroken, langs kinnbena og i amorbuen avslutningsvis.

7. Øyebryn

Her tegner jeg enkelt opp den formen jeg øsnker med denne blyanten. Den er villig, men fortsatt ganske bra. Den er veldig enkel å tegne med, samtidig som den har en kost som du kan gre gjennom med for å style form og få bort overflødig produkt.

8. Lepper!

Dette gjør jeg helt til slutt. På bildene har jeg denne nydelige leppestiften fra Max Factor. Denne typen har jeg brukt i mange år, fordi den sitter seriøst dødsbra…. Dette er det beste produktet for om du skal spise og drikke, for den holder en evighet, virkelig. Jeg har den i flere farger.

Det var alt! Som dere vet har jeg vippeestensions, så de erstatter mascara ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
    1. Han kjekke kokken i kveldens episode virket veldig betatt av deg fra første stund når han kom inn døra 😊 helt supert at du vant 🙌🏻 Tror de tårene og at hadde et godt øye til deg hjalp 😊 men også at du er dyktig til å lage mat 😊 du å erlend er jo grunnen til at folk ser på

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg