Middag for to

I dag er det lørdag, og egentlig skulle vi få besøk. Planene ble endret, faktisk på grunn av Coronaen her til lands, så vi måtte ta et par forhåndsregler… det var ordentlig kjipt, for jeg hadde gledet meg til å være sosial denne dagen. Isteden vasket jeg hele huset og har tatt meg litt ekstra av hundene.
Frykten for å kjede seg gikk virkelig til hodet på meg. Jeg kunne dratt til Oslo i dag, men innså at kroppen min er litt gåen etter reising, mye tenking og farting. Kanskje en kveld hjemme ikke var så dumt? Til slutt ble Haakon og jeg enige om å lage en god middag, nemlig fersk pasta med fløte/parmesan-saus, kylling og pancetta. Vi hadde også litt brød ved siden av. Dette smakte helt sykt godt, for uten om at pastaen ble litt overkokt. Skrik ut om dere ønsker oppskrift på denne retten. Den smaker himmelsk og er lett å lage!

Slik så det altså ut… det ser aldri perfekt ut å denne på til bare to personer, men jeg vil påstå at det var litt fint. Vi var jo så mye på farten forrige uke, så det var fint å sette seg ned, smake litt på maten vi lagde sammen og bare nyte stillheten.


Nyt lørdagen, alle sammen ❤️

9 kommentarer
  1. Så. Dere avlyste middagsplsner grunnet corons, Men du vurdere Oslo hvor det er enda flere folk og mer personer? 😅 Det gir ingen mening kjære deg. Så lenge man tar forhåndregler med vask og diverse går det nok bra, og er generelt frisk og rask så er det nok Ingenting å frykte.

  2. Godt å ta det litt med ro også! 😀 Rastløsheten går som regel over bare man godtar det, og gir det en times tid. Har stor erfaring med det selv. Jeg måte tvinge meg selv for et par år siden å være mer hjemme, uten at det MÅTTE skje noe hele tiden. Og nå eeelsker jeg det! Har det sååå mye roligere i hodet nå! Og i kroppen! Det setter seg negativt i hele mennesket, over tid… 😀 Dere koste dere sikkert sammen! <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg