Med armen opp i bæsj

HERREGUD, så ekkelt! Dere måå bare høre hva for noe sykt jeg måtte gjøre i dag, og jeg fatter ikke at jeg gjorde det!

 Jeg har vært veldig flink i dag. Jeg bestemte meg tidlig på dagen at i dag skal det skje…. Jeg skal vaske! Ved godt mot gikk jeg i gang med vaskingen, etter en svingod lunsj… (Hjemmelaget burger med salat). Jeg har et utmerket system når jeg vasker. Først rydder jeg, slik at det ikke er noe rot i veien der jeg skal vaske, deretter vasker jeg alle overflater, for så å støvsuge alle rom, til slutt vasker jeg med mopp og avslutter med en nydelig romduft. Det ble så digg her at Julie (søsteren min) flere ganger påpekte hvor nydelig det luktet. Jeg vil si at jeg faktisk har knekt en kode når det kommer til å gjøre hjemmet fresht.

Men over til det som skjedde…. Jeg pleier å vaske toalettet veldig nøye, for det er tross alt det ekleste rommet å vaske. Det kryr av bæsjebakterier og annet grums – tiss, snørr, kjønnshår, utflod, mensen, sperm, svette.. ALTSÅ! Har du tenkt over hva vi utsetter toalettrommet for? Det er virkelig ekkelt, og derfor bør det vaskes nøye og ofte. Jeg pleier også å vaske på innsiden av den kanten inni do, om du skjønner hva jeg mener? Og her kommer vi til det forferdelige… Jeg var ekstremt distré. Jeg har nemlig en WC blokk hengene som sprer god duft og desinfiserende middel når man drar ned i do. Etter å ha dratt opp et par ganger, innså jeg plutselig at jeg ikke kunne finne den, og det slo meg at jeg må ha klart å dytte den ned i do! Jeg fikk helt panikk, for hva gjør man? Jeg tenkte at det sikkert blir svindyrt å ringe en rørlegger…

Jeg gjorde et googlesøk, og fant ut at mange før meg har mistet WC-blokk og dratt opp før…. I et av forumene jeg leste i, kunne en jente fortelle at dette hadde hendt med henne og venninnene hennes på fest, og de hadde blitt nødt til å velge en (u)frivillig til å vri hele armen ned i do!!!! Jeg prøvde å høre med min mor om hun kunne komme og gjøre dette, da hun jobber i helsevesenet, og ikke har et fremmed forhold til bæsj. Hun nektet plenty, og jeg forsto at det stod 0-1 til meg og doen. Jeg mannet meg virkelig opp… Jeg dro opp genseren til albuen, og modig ålte jeg armen min ned i klosettet. Det første jeg fikk tak på var masse vassent papir som hadde satt seg stuck på grunn av WC-blokken… Jeg dro alt sammen ut, og kastet det. Vannet i do var ISKALDT, så jeg måtte gå inn med armen flere ganger…. Til slutt kjente jeg at jeg fikk tak på noe innerst, og jeg forsto at nå løser det seg. Jeg tok skikkelig tak og røsket alt jeg kunne! Og der kom den ut…. HURRA! Jeg fikk ganske fnatt av tanken på å ha gnikket armen full av bakterier, men slik var det, og jeg måtte bare akseptere situasjonen.

Moralen er….? Ikke kjøp WC-blokk, for da kan det samme skje med deg.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg