MATHANDEL – LITT ANNET!

I dag har jeg surret mye. Kort fortalt startet dagen med at Toby veltet en hel kopp te utover i daybeden, og jeg fikk helt panikk over hele situasjonen. Jeg trodde nemlig han hadde brent seg, men det viste seg at alt gikk bra, for teen hadde stått en god stund. Han ble riktignok ganske skremt, og jeg måtte gi ham en del trygghet før han skjønte at alt var bra igjen.

Slik som det vanedyret jeg er, gjorde dette selvsagt at hele dagen ikke gikk helt etter planen. Egentlig hadde jeg tenkt til å studere, legge ut innhold for NA-KD på instagram og se litt Paradise Hotel. Jeg hadde ikke fått aktivert rabattkoden, og måtte derfor drøye med å legge ut reklame for NA-KD. Da fikk jeg heller lyst til å handle litt! Skapet hjemme har blitt tommere og tommere i det siste, og derfor kjente jeg for å fylle opp skikkelig.

Sånn her satt jeg og surret i dag tidlig uten å helt vite hva jeg skulle… Jeg trengte en tur ut av huset.

Å handle kan være vanskelig. Jeg fulgte bud nummer 1, som er å ikke dra sulten på butikken. Da jeg kom dit ante jeg virkelig ikke hva jeg skulle kjøpe… Jeg har nærmest levd på kylling de siste ukene, og følte behovet for å kanskje kjøpe noe helt annet. Kanskje bytte ut lunsj eller frokost med havregrøt istedenfor noe med kylling i – og ikke minst vurdere å spise litt mindre kjøtt her og der.

Her ser dere kjøleskapet greit fylt opp.

Noe av det første jeg prioriterer når jeg shopper er protein. En av de diggeste tingene i verden er peanøttsmør, for det smaker godt, metter og har proteiner. Dette er supergodt på knekkebrød, brød, separart, med smoothie eller annet.

Under ser dere alt jeg kjøpte. For første gang på lenge kjøpte jeg litt rødt kjøtt i form av entrecoté, pølser og kjøttdeig. Rett og slett fordi jeg i blant må ha pause fra bare kylling og slikt, for det spiser jeg så mye av. Ellers har jeg kjøpt litt mandelmelk – det kan bruker til å lage bananpannekaker, ha i grøt eller smoothies. Jeg har også kjøpt en stor eske havregryn som jeg tenkte skal bli min nye frokost litt fremover. Ellers litt mer kyllingbacomn og filét, blomkål, salat og epler. Ikke glem aiolI! Det er superusunt, men det er såååå godt med en teskje til salater eller sandwicher.

Denne gangen kjøpte jeg ikke med tanke på pris, uten om at jeg valgte FP sin entrecoté. Jeg bare passet på å kjøpe den som var laget i Norge. Ellers kostet alt sammen rundt 600-700 kroner, altså helt ok pris. Jeg pleier å dra på Meny fordi de har godt utvalg, prisene er derimot litt høye. Dette er i teorien middag for 2 personer i 5 dager, og slik sett er vel ikke prisen håpløs?

Resten av dagen ble mye surr. Jeg kom hjem og fikset innlegg for NA-KD, deretter satt jeg bare og skulle liksom studere, men begynte aldri…. Isteden gikk jeg ut 1 times tid med hundene, det gjorde dem ganske fornøyde. Utover var jeg i telefon med en fantastisk person som faktisk spådde meg (!!!). Jeg håper det kan gi litt følelse på hvor jeg skal hen, og hjelpe meg med å se litt rundt meg og sette mål.

Jeg håper dere har hatt en kjempefin dag. Jeg har fått litt ny inspirasjon i det siste, og håper jeg kan bidra til å lette litt på trykket til andre rundt meg også. ♥ Skriv til meg om du vil jeg skal ta opp et vanskelig tema, eller om du har spørsmål ♥

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

6 kommentarer
   1. Tror nok egentlig ikke det, det er et integrert hjørnekjøleskap som ikke fremstår gammelt eller særlig slitent. Er du ute etter å prøve å være slem, eller stiller du dette som et spørsmål?

  1. Så gøy!Detta gler eg meg te🤗Skal bli kjekt m endelig ny sesong,og så kjekt å få bli meir kjent m kjæresten din og gjensyn m mor di,men seff først og framst deg😊
   Litt flaut å spørra om kanskje,men ka tv-kanal går d på,og veit du kor på internett eg kan sjå d..?
   Ser fram mot detta,endelig noko nytt og artig å sjå på🤗

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg