Mål for neste uke

Noe av det viktigste jeg foretar meg er målsetting. Et godt eksempel på dette var at jeg i januar ikke hadde noe konkret mål for inntekt. I februar tenkte jeg at jeg må begynne å sette meg mål, og dette resulterte i at jeg doblet inntekten min… Etter den erfaringen skal jeg aldri sluntre unna med målsettingen, men heller sette meg selv konkrete, målbare og tidsbestemte mål, for da jobber jeg mye bedre. Etter turen til Tenerife har både Studier, trening, kosthold og sunne rutiner sklidd ut. Derfor er målet å få tilbake de sunne vanene og ta vare på meg selv og ansvaret jeg har. Heldigvis har jeg få avtaler neste uke, og kan derfor fint ha fokus på de viktige tingene.

♥ TRENE 4 GANGER

Totalt på 11 dager var jeg aktiv cirka 4 ganger. Dette er veldig lite for meg, og har antakelig gjort av formen ikke er som den skal. I tillegg var jeg syk, så det ble ikke helt frivillig å være lat. Riktignok har jeg troen på at det i blant må være sunt å ta seg en pause fra press om man ellers er flink.

♥ SPISE MINDRE AV…

Her er listen lang… For å finne tilbake til en sunn følelse i kroppen er planen å spise mindre karbohydrater, salt(!!), kjøtt og fett. Jeg har spist sykt mye pasta og brød, og ikke minst fått i meg mye salt og fett. Kroppen min trives godt på mye salat, rent kjøtt og egg. Planen er også å kutte på kjøtt fremover fordi jeg ikke klarer ha ren samvittighet.

♥ STUDERE

Cirka to uker med tid til å studere må hentes inn igjen, så jeg må minimum levere én innlevering denne uken, og helst to… Realistisk er vel å sende inn én, men jeg bør definitivt starte på en ny studieenhet i løpet av uken. Her må jeg bare stå opp tidligere og gidde å gjennomføre.

♥ BLOGGE MASSE

Bloggen har heldigvis vært i gang på ferie, men ikke alltid like aktiv som den pleier. Jeg må bestemme en planleggingsdag for å få lagt ut minst to innlegg hver dag. Det motiverer veldig at dere er aktive her inne og kommenterer.

Dette er altså mine mål for neste uke! Jeg håper noen av dere blir inspirert til å sette mål selv, for det kan ha stor innvirkning på resultat.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg