Lørdag morgen: Frokost og interiør

Reklame | Posterstore.no og Vida XL

Det er lørdag morgen, og jeg tenkte gi dere litt innsyn i min start på dagen. Først og fremst må jeg fortelle at jeg er en tøffel-person. Jeg er helt avhengig av tøfler, og pakker det med hvor enn jeg reiser.Til og med når jeg flyr har jeg tøflene tilgjengelig… Hver dag starter med at jeg tar på meg tøflene. Haakon er på jobb, og ga ikke hundene mat før han dro, så jeg våknet til fire bjeffende hunder som hadde veldig lyst på frokost. Etter å ha sørget for at hundene hadde det de trengte, gikk jeg løs på min egen frokost.

Alltid drikker jeg to kopper med varmt innhold: Grønn te og kaffe med kollagenpulver. Frokosten varierer litt, men i dag kuttet jeg opp honningmelon sammen med litt vaniljeyoghurt, granola, druer og chiafrø. Ved siden av hadde jeg to hardkokte egg. Jeg har et rituale på frokost. Det er en slags terapi for meg å starte dagen med å være tankeløs, nære kroppen og ta inn dagen. Det er ofte under frokosten at det oppstår gode idéer, for jeg er avslappet og i mitt eget zen.

Noe som er veldig viktig for meg her hjemme er interiør. Jeg er ikke superflink med ord og uttrykk innenfor interiør, så enkelt forklart har jeg en classy stil med mye speil og grått, i tillegg til elegante detaljer. Jeg så denne stilen hos noen på instagram for lenge siden, og forelsket meg helt. Jeg føler også at jeg har min egen vri på det. Jeg fikk sponset en del veggpryd fra Posterstore, og har valgt mitiver som er ganske personlige. Noe som går igjen er hester, visdomsord og litt bling. Det er nok mange andre enn meg som bruker samme stil, men jeg har enda ikke vært hos andre hittil. Her hjemme har vi også fortsatt en stor jobb med å få resten av huset til å henge med på stilen. I gangen, på kjøkkenet, gjesterommene og badene er det plutselig mye gultoner, så planen er å få dette over på mer kjølige farger. Første plan er å male eller tapetsere kjøkken og inngangsparti, for akkurat nå er det virkelig ikke noe fint.

For meg som både jobber og studerer hjemme, blir hjemmet veldig viktig. Jeg ser jo på det så sykt mange timer i døgnet, og blir derfor litt besatt. Jeg har mye å lære enda, for jeg er ikke flink med oppussing. Da vi skulle male og tapetsere soverommet ble det gjort sykt mange feil. De synes ikke ved første øyekast, men de er godt synlige når man ser etter. Derfor hadde det kanskje vært konge å få litt hjelp av noen mer kyndige når vi tar tak i neste prosjekt her.

KONSOLLBORD HER

Jeg har den siste tiden blitt litt fascinert av hvor mye interiør man kan kuppe på internett. Da jeg lette etter konsollbord ble jeg sykt overrasket over hvor mye fint VidaXL har, og til en veldig hyggelig pris. Jeg vurderer titte der neste gang jeg trenger noe. Om ikke har Landstil.no også sinnsykt mye fint i min interiørstil.

Spisestuen har jeg skrevet om tidligere da vi kjøpte den. Det skal mye til for at jeg kvitter meg med den. Jeg er veldig fornøyd enda, og den er blitt brukt både til flere gode middager, julaften og nyttår.

Hva slags stil liker du?

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg