Livet på mat- og treningsplan!

Reklame | Proudbody.no

For å få frem hvor viktig mat- og treningsplan har vært for meg, må jeg prøve å være helt ærlig.

Jeg har i over et år gjort en livsstilsendring. Jeg hadde fått nok. Jeg var fanget i et usunt mønster av mange ulike årsaker, men det var vel da korona stengte hele samfunnet i mars 2020 at jeg virkelig havnet på “kjøret”. Alt var stengt, uten om alle steder som hadde mat. Jeg tror at jeg underbevisst trøstespiste en del fordi alt føltes så skummelt. Koronaen rammet jo økonomien min, men også de tingene jeg likte å drive med – være sosial, trene og oppleve nye ting. Jeg taklet dette dårlig.

Da ting åpnet igjen hadde jeg bestemt meg. “Aldri skal jeg føle meg så uvel i egen kropp igjen, og jeg skal være den jeg vil være.” Jeg hadde også personer rundt meg som påvirket veldig negativt i matveien, og jeg måtte derfor ta et oppgjør med hvordan jeg lot meg påvirke. Etter å ha lagt om kosten og fått i gang treningen kom resultatene fortere enn forventet. Flere kilo datt av kroppen, og jeg begynte å bli motivert på ekte. Endelig kunne jeg føle meg som meg selv, og jeg følte meg sterk, sunn og selvsikker.

Etter et års tid begynte jeg å gå meg litt vill. Jeg spiste nok litt for lite, og kroppen begynte å bli lei. Som lyn fra åpen himmel fikk jeg et tilbud om samarbeid med Proudbody.no. Her skulle jeg få skreddersydd mat- og treningsplan. Jeg MÅTTE takke ja! Jeg hadde gått meg vill i hva kroppen egentlig ville ha, og dette var redningen for å få mer kontroll på ting. Jeg har simpelthen ikke nok kunnskap rundt ernæring, så alt jeg gjorde før var å kun telle kalorier. Proudbody.no har laget et opplegg som er tilpasset hvor aktiv jeg er, hva jeg spiser og ikke, høyde, vekt og å få bygget frem muskler der jeg ønsker, slik som mage og rumpe, men også resten av kroppen.

Jeg er ikke den eneste jenta her i verden som fort kan ha det litt problematisk når det kommer til mat. Det er så lett å henge seg opp i feil fokus, og i verste fall går det alt for langt. Det kan bli farlig om man havner på feil spor. Med mat- og treningsplan har jeg overgitt kontrollen til noen som passer skikkelig på kroppen og helsen min, og jeg teller ikke en eneste kalori selv. Alt jeg vet nå er at jeg på en riktig måte gir kroppen min næring, og jeg ser at musklene blir mer markerte. Jeg har masse overskudd! Treningsprogrammene jeg har er utfordrende og morsomme, og ikke minst digger jeg all maten. Jeg følte til å begynne med at jeg spiste veldig mye – men det er jo fordi jeg hadde lært meg å spise veldig lite i tiden før. Dette har bidratt til å gi meg et så sunt fokus som mulig. I dagens samfunn med mye fokus på kropp kan vi lett se etter ekstreme eller usunne løsninger for å oppnå raske resultater, men glemmer fort at kroppen skal være med oss hele livet, og at vi må ta vare på den – også om resultatene skal være langvarige.

Jeg er cirka halvveis på plan hos Proudbody, og jeg merker virkelig resultater. Jeg hadde sikkert også kommet enda lengre om jeg ikke hadde det så vanvittig gøy i helgene – men alt handler om balanse. Livet skal nytes, samtidig som kroppen blir ivaretatt på en trygg og sunn måte. Uansett hva målene er, så handler det om balanse. 

BRUK KODEN “AURORA10” FOR 10% AVSLAG PÅ ALT HOS PROUDBODY.NO.

 

Ps: Husk hvem du er, hvor du vil være og at du har ansvar for din egen helse. Aldri la en diett eller fokus på den perfekte kroppen skade deg. Det finnes andre alternativer enn de som er skadelige! Kroppen din skal være med deg hele livet ♥

6 kommentarer
  1. Det er vel ingenting som heter perfekt kropp? Om man har hofter og former, kan man ha tildenser til å se kraftig ut selvom man har en sund livsstil. Syns du legger ekstremt press på en perfekt kropp, som bidrar negativt til unge i samfunnet. Kan skjønne DU er fornøyd med de resultatene du får. Men tenk litt før du skriver, du treffer mange!

   1. Alt jeg gjør med kroppen min er utelukkende sunt – og det er det viktige. Jeg har mange følgere som spør om råd hver dag rundt nettopp dette temaet med trening og mat, og derfor er det heller riktig å dele hva som funker enn å la det være opp til fantasien.

  2. Jeg blir oppildnet — og betrygget — med tanke på de fremtidige Generationer når jeg ser flott og standhaftig Norsk ungdom, med fokus på sunn helse og trening. Vårt Lands ungdom henføyer seg til synden og forspiller Vår fremtid mens De høye herrer i Vårt Parlaments groteske Saler og Haller nyter Den Edle Dråpe og vender det proverbiale berusede kinn til Mørkere makter, i tråd med den arrogante og ignorante Ånd. Nu er det dags for at stille, atter at påkreve, herunder at De høyere herrer ansvarliggjøres i Rettergangens og Rettferdighetens sannlige skue. Den der glemmer sin egen besøkelsestid skal ei få besøke igjen men bli fanget og oppsluket i Moralens evige fordervelse mens Den standhaftige Arbeider pløjer Samfundets avkastning for eget godtbefinnede. De Statlige Makter skal bøyes, knekkes og derefter brennes i samsvar med Valgmannens Rettskraftige dom, og fra asken skal Revolutionen ta kraften fatt og Regjere dette hælvettes Landet mot Den Lyse Fremtid. Atter en gang, i Traad med fordums Tid, skal ungdommen ta Den Ustyrlige Rein ved Hornene i sine uskyldige Grep og lede De fremadstormende Generationer inn i Velstandens Veldige og Gyldne Aaker.

   Det er den standhaftige Kvinne der skal kreve min ubetingete Tillit til Seg,

   Ernst Krüger Bogstad

  3. Det er slik en fryd at observere den purunge og nyfikne Andel av vaart lands edle Folk belyse i tilforlatelig Uskyld sine kreative Prosjekter, Idéer og Affærer. Vi skal om kort Tid bestemme hvem der skal stå ved Nasjonens velkjente løvegarderte Ror og geleide vår alles Galeas inn i Den usikre Fremtid — at regjere vaart samfund i retning Forlatelse. Nattesøvnen svinner hen i Frykt i Tanker på Dem med Penn i Hand skal underkjenne våre felles Verdier, Prinsipper og Aspirasjoner. Jeg mindes en annen Æra da Folket var forent og udelt av onde Makter. For det er Blekket der er evig og hellig, mens Huden er flyktig. Overmotet lenge leve — vår Undergang venter like utenfor Trammen om vi ikke traar varsomt og riktig.

   Fortvil ikke over den der faller i Standhaftighetens navn, for han skal løftes over Daarskap og Disharmoni og hans Navn for evig lovprises og ljome i Herrens gyldne og overdaadige Haller,

   Ernst Krüger Bogstad

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg