Livet med 4 chichuachuaer

HAR DU 4 HUNDER????

Ja, vi har fire hunder. De heter Goose, Holly, Diaz og Toby. Heldigvis er de så små at alle fire til sammen veier mindre enn en mellomstor hund. Og jeg må ærlig innrømme at jeg blir litt overrasket når folk spør meg om om dette. De fleste spør som om det skulle vært tidenes sensasjon verdig Guinnes rekorder, noe det definitivt ikke er. Jeg kjenner mange som har både tre og fire barn… så ikke se på meg som noen helt.

Siden jeg skal fortelle om hvordan livet er med fire hunder, tenkte jeg å begynne med det negative: De oppfører seg som noen litt dyriske babyer. Fordelen er at man kan la dem være alene i noen timer hvis man skal noe, det kan man ikke med en unge. Men de er like oppmerksomhetssyke og gnålete. De skriker og hyler og holder et helvete utover det vide vanvidd bare person går forbi huset eller hvis en bil kjører forbi. Hvis man ser på TV og noen på TV ringer en dørklokke eller lignende er også helvete løs. Den ene hunden vår klarer faktisk å se det som skjer på TV og hver gang det er andre dyr på skjermen blir han helt hysterisk. Selv om man går flere turer med dem hver dag og slipper dem ut i hagen er det fortsatt piss og dritt i hele huset, noe som har ført til bleiepåbud for to av dem. (Skal ikke nevne navn da det kan misforståes som mobbing og jeg vil ikke havne i en debatt mot Kristin Gjelsvik).


Det er så klart mest positive ting ved å ha dem! Først og fremst har alle veldig sterke personligheter og det er utrolig moro at de har så mye personlighet. Man kan snakke med dem og de hører på! I motsetning til en katt for eksempel, som bare ser brydd på deg i ett sekund og går videre. Man føler alltid at man har selskap. Hvis man har vært borte en stund og kommer hjem igjen er det alltid noen som er helt fra seg av glede for å se deg igjen. De lyver aldri, de baksnakker aldri og det er trofaste venner som man kan stole på, hehe!

– Haakon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg