Life hacks – veien til lykke

Livet vårt kan av og til føles vanskelig, og vi har ikke alltid full kontroll på oss selv. Noen ganger kan vi lett bli fanget i en ond spiral, og da gjelder det å vite hvor vi skal bryte mønsteret. Jeg har mye erfaring med å ha det tungt, men jeg har også sett det siste året at det finnes en vei til å bli lykkelig, men veien er lang. Det jeg har lært er at lykken finnes når man er i kontakt med kjærligheten i seg. Selv om jeg bare er 27 år, kan jeg love at jeg har en eldre sjel, hehe. Med en gang kjærligheten ikke er i kontakt med hodet, forsvinner lykken. Så hvordan finne kjærligheten? Jeg har selv prøvd å kartlegge et mønster, og har funnet frem til disse punktene:

♥ SOV NOK ♥

Får fysiske helse henger godt sammen med den psykiske. Søvn er veldig viktig for kroppen, og uten nok søvn fungerer ikke kroppen optimalt. Derfor er det veldig viktig å ta vare på seg selv og sove nok. Favorittserien kan alltids sees en annen kveld, forsøk heller å bedre helsen din ved å få lagt deg tidsnok.

♥ SPIS RIKTIG ♥

Det er påvist at mange av oss spiser for mye og feil på grunn av følelser i oss, både vonde og gode. Om vi i det minste er fokuserte på å gi hjernen riktig mat å jobbe med, vil kroppen ha det bedre. Kroppen og psyken får det ikke bedre av mye sukker eller usunt fett. Om du har dyr, så vet du jo at vi ikke skal fóre dem med dårlig mat, men mat med gode næringsstoffer og vitaminer. Tenk på deg selv som barnet ditt, du vil vel at barnet ditt skal få i seg riktig næring?

♥ TA VARE PÅ DEG SELV ♥

Noen personer tar ikke vare på seg selv fordi de underbevisst ikke føler de fortjener mer. Du trenger ikke bli like jålete som meg, men god trening, litt maskara og en manikyr kan gjøre underverker for hvordan du føler deg. Gå en lang tur, ta et varmt bad, napp øyebrynene, ta på en fin leppestift, for du er antakelig veldig vakker! Vi må lære å elske oss selv for å klare å elske.

♥ ELSK ♥

Vær tilstede med menneskene eller omgivelsene som drar deg opp. Elsk personene som får deg til å smile, og vær i kontakt med følelsene dine. Elsk øyeblikket samtidig som du nyter det. De du er sammen med vil føle energien din, og du vil selv huske øyeblikket bedre. Om du er sammen med mennesker som gjør det vanskelig å elske, prøv å ikke vær like mye med dem. Du er på riktig plass når du føler en underliggende sterk kjærlighet.

♥ VÆR TAKKNEMLIG ♥

Er du glad for noe du har? Hjemmet ditt, bestevennen din eller den fine toppturen? Snakk med deg selv, kjenn på at du er glad for det du ser og opplever. Stopp øyeblikket og vær obs på at “dette er jeg glad for”. Prøv å legg fokuset litt bort fra hva du ønsker å forandre, og tenk heller på hva du ikke kunne være foruten. Dette kaller frem kjærligheten i deg.

♥ VÆR SAMMEN MED DYR ♥

Om du er dyreelsker vet du hva jeg snakker om. Dyr har en helt fantastisk energi, og det kan hjelpe deg med å få ro på innsiden. Dyr er rene sjeler, og de har aldri manipulerende eller negative sinn slik som oss mennesker. Sammen med et dyr er du nærmest den du faktisk er, for dyret tillater deg å være helt fri og ren. Dyr kan også fremkalle gode følelser, men det er også et sted å gråte om du trenger det, for dyrene pleier å forstå.

♥ STIKK AV ♥

Alenetid er viktig for at du skal komme i kontakt med selvet ditt. Selv om det ofte frister å bare være sosial,  har man godt av å kjenne på “hvem er jeg”. Vi alle er forskjellige, og de ekstroverte av oss har en tendens til å løpe litt fortere enn oss selv, og derfor kan det være lurt å finne tilbake til sporene av den introverte. Å stikke av kan være 60 minutters gåtur eller en reise alene til et spennende sted. Å utvikle oss er noe av det lureste vi gjør, men vi utvikler oss ikke om vi fortsetter livet i samme mønster. Vi må ut av komfortsonen!

♥ BRYT DÅRLIGE RELASJONER ♥

Av og til har dårlige relasjoner fått en gratisbillett inn i livet vårt, uten at vi helt merker det. Prøv å kjenn etter på menneskene du omgås. Hvem liker du genuint å være rundt, og hvem gjør deg sint, trist eller stresset? Vi blir sterkt påvirket av menneskene i livet vårt, så her gjelder det å tenke seg nøye om. Noen er tilstede for å utnytte deg, imens andre ønsker genuint å gi deg kjærlighet.

Om du klarer å inkludere noen eller alle av disse punktene i livet ditt, vil jeg si du er på god vei til å endre livet i en positiv retning. Husk at alt er babysteps, så ta tiden du trenger ♥ Det handler om å være bevisst, og størst av alt er kjærlighet – den finnes hvor enn du befinner deg. Vi må også være bevisst på hvilke følelser vi har i ulike omstendigheter. KVITT DEG MED omgivelser som gjør deg negativ, for dette trenger du ikke i livet ditt, og det er IKKE verdt å holde fast i.

Joggedress ble kjøpt på Bershka på Tenerife.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

7 kommentarer
  1. Så sant, Aurora! Det er så viktig å omgås med folk som gjør oss godt. Jeg merker fort hvem som er bra for meg og ikke! Alenetid setter jeg SÅ høyt! Godt med en pause fra påvirkning fra andre HELE tiden! Og det med å være takknemlig for det man har i livet – jækla viktig! Det gjør oss mer glad å tenke over det! Greit å notere ned noen punkter hver dag, jeg starter hver morgen med det!
   Så fin du var i det settet!!! Klem! <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg