LEILIGHETEN ER VÅR!

Reklame | Bubbleroom

JEG ER SÅÅÅÅ GLAD!

I dag kom beskjeden jeg har ventet på – og det var en GOD NYHET som håpet! Altså fikk vi leiligheten vi ville ha, og det er helt surrealistisk å tenke på at jeg skal flytte igjen om ikke så lenge. Jeg kommer til å avsløre flere detaljer etter hvert, men et hint er at jeg skal bo i en ganske grønn og fin kommune, og det er nærmere Oslo enn der vi er nå.

Det er rart å tenke på at et nytt hjem skal skapes, og det er noe oppussingsbehov, så jeg gleder meg til å finne ut av hvilke farger og uttrykk som skal brukes. Jeg tar med meg møblene vi allerede har, så jeg må prøve å tilpasse stilen litt deretter. Akkurat nå har leiligheten litt feil farger på vegger og gulv, så jeg vil se på hva jeg kan gjøre for å få et mer elegant inntrykk, for nå fremstår den mer lun og litt gammeldags. Allikevel…. Dette er en romslig leilihget med to soverom, ganske romslig stue og flere muligheter. Jeg gleder meg skikkelig til å bare flytte inn!!!

Jeg ville bare få delt nyheten om at kjøpet er godt i boks! Jeg var LIVREDD for forkjøpsretten, men heldigvis ble det oss ♥

TOPP HER // BUKSE HER

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

7 kommentarer

Siste innlegg