La oss snakke om noe plagsomt og ekkelt

Av og til klarer jeg virkelig ikke forstå kroppen min….  jeg har generelt ekstremt god helse, da jeg aldri er plaget av vondter i kroppen, langvarig influensa, og andre vanlige sykdommer. Jeg trener 3-5 ganger i uken, og generelt smiler livet. Jeg spiser for det meste sunt, til tross for noen utskeielser i helgene.

Noe rart skjer med meg når jeg reiser.. Kroppen er ikke seg selv, og dette er så ødeleggende for hodet mitt. Jeg har vært på Tenerife i 3 dager nå, og kroppen føles oppblåst, vannete og seig. Jeg har vært litt fysisk aktiv alle dagene, og har drukket et busslass med grønn te og vann for å prøve å rense ut grumset. Jeg har også vært forsiktig med salt og karbohydrater – som ofte kan bidra til at man kjenner seg slik som jeg gjør. Det føles rett og slett ut som at jeg har lagt på meg 5 kilo siden jeg kom hit.

Kroppen min blir åpenbart påvirket av å reise. Nå kommer vi nemlig til det kleine og «ekle»… Jeg går på p-pillen Cerazette, som har en bivirkning jeg digger: nemlig at mensen uteblir. Jeg har mensen en gang innimellom, men det er ofte om jeg har glemt å ta pillen. Jeg har ikke glemt å ta piller nå, men gjett hvilken tante rød som kom på besøk nærmest umiddelbart etter ankomst i et annet land og klima??? WHYYYY? I tillegg er jeg idiot nok til å ikke ta med tamponger. Jeg synes også det er flaut å kjøpe sånt på butikken, og derfor er Haakon i skrivende stund på en butikk for meg. Jeg vet det ikke bør være flaut, men jeg føler på det allikevel.

Nå håper jeg virkelig at kroppen snart kan slutte å tulle med meg, sånn at jeg kan føle meg som meg selv igjen. Jeg håper mensen stikker av, og at jeg deretter klarer å bli kvitt den oppblåste og fæle følelsen i kroppen. Det er virkelig ikke gøy å gå rundt og føle på at man ikke er seg selv eller komfortabel i sin egen kropp. Bikiniene mine strammer på alle gale steder, magen verker av mensen, jeg er nervøs for et uhell… Livet suger faktisk akkurat nå til tross for at jeg ligger og soler meg i 25 grader og ved er nydelig basseng.


Det var dagens klage fra meg. Takk.

3 kommentarer
  1. Hei – Jeg kjenner meg veldig igjen. Hos meg tror jeg rett og slett det er klimaet og varmen som gjør det. Får vann i kroppen, magen blir treg, og man blir følgelig oppblåst og fæl, og legger sikkert litt på seg, det blir noen kg tyngre av alt dette. Også mensen på toppen! Toppers! Jeg måtte le litt av at du hadde sendt han på butikken etter tamponger, men føler virkelig med deg. Ikke godt når man ikke føler seg komfortabel, men trøst deg med at ingen ser noe som helst av det.
   Alle mulige gode tanker sendes

  2. Blir sånn selv,hver gang jeg drar på ferie,så da kjøper jeg vanndrivende medisin på apoteket,hjelper litt på oppblåstheten hvertfall😊

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg