Kriminelle, charterfeber, hest, visdom++++

Hvilken kjendis misunner du mest?

En av de kuleste kjendisene jeg vet om er Jim Carrey eller de som spiller i Gossip Girl. Jeg tenker at jeg ville hatt livet til de som har klart å gjøre en stor forskjell og ikke blir glemt. Det er så rått å tenke på alt noen får til og hva slags påvirkning det har på verden.

Hva synes du om at kjente personer er kriminelle?

Jeg synes selvsagt det er litt synd at unge skal se opp til personer som utøver vold, svindler eller mishandler… Allikevel er det vel alltid flere sider ved én sak. Jeg tar personlig avstand fra kriminalitet selv, men kanskje jeg en dag blir sittende midt i noe shady, hvem vet? I alle fall bør man kanskje bli flinkere i PH osv til å holde feil folk unna rampelyset.

Kunne du ha vært sammen med noen som var 20 år eldre enn deg?

Ja, så absolutt. Alt handler om hvor amors piler treffer. Hadde jeg forelsket meg ville ikke alder hatt noe å si. Haakon er like gammel som meg, men jeg har også datet personer som er litt eldre og et par år yngre.

Når ser vi Charterfeber du spilte inn tidligere i år?

Antakeligvis er dette til høsten, så dere må bare nyte sommeren så lenge, så kan dere se meg igjen på Tv3, Viafree eller Viaplay. Denne sesongen tror jeg dere kanskje får se en versjon av meg dere er litt nysgjerrige på, så det kan bli gøy.

Har du kjøpt deg egen hest?

Nei, så heldig er jeg ikke. Det er en annen sin hest, og jeg er så heldig og får ri den litt fremover. Jeg har passet den tre dager på rad, og skal ha den noen dager neste uke også. Hest er best!

Hva ville du drevet med om du ikke var blogger/influencer?

Jeg kunne tenke meg å jobbe med noe jeg brenner for. Drømmen er programleder på tv. Ellers kunne jeg tenke meg å starte en egen butikk som selger interiør eller klær, om ikke ville jeg jobbet med hund eller hest.

Har du møtt Runar siden Camp Kulinaris?

Ja, jeg møtte ham på premierefesten, det var ingen sure miner, annet enn at jeg svarte ærlig da pressen spurte meg angående hva som skjedde inne på CK.

Hva vasker du klærne dine med?

 Vanlig vaskemiddel…? Jeg bruker alt mulig rart, og er ikke særlig opptatt av merke her. Så lenge klærne blir rene er jeg fornøyd.

Hva heter søstrene og moren din?

Søsknene mine heter Julie og Fleur, og mamma heter Bibbi. Pappa het Ove Bernhard, noe jeg synes er et veldig fint navn.

Hvordan kjenner du og Ann Marielle hverandre?

Vi møttes under innspillingen av Paradise Hotel i 2014. Vi var bestevenner på hoteller og delte pengene da jeg slapp kulen. Vi hadde et lite eventyr sammen og ble delvis gjenforent i 2018 da det var innspilling av jubileumssesongen. Hun kom inn på hotellet og ikke jeg, og samme året ble vi med sammen på Charterfeber.

Har du det bra i corona-tidene?

Jeg vet ikke helt? Jeg er veldig glad for mye vi har fått gjort hjemme. Vi har malt utrolig mye og begynt å få mye på plass. Det kommer snart mer interiør her på bloggen. Sånn ellers går følelsene mine mye opp og ned. I disse dager venter jeg på en viktig beskjed om et prosjekt, og om dette går inn blir jeg kjempeglad.

Når var sist du fylte leppene dine, og synes du de er fine?

Jeg har ikke fylt leppene siden 2017, og tror egentlig ikke jeg kommer til å gjøre det igjen. Jeg har ganske mye volum i leppene fra før av, og jeg synes de er ganske fine. De er symmetriske og har fin form.

Hva er den viktigste erfaringen du tar med deg videre i livet?

Det er nødt til å være at man alltid skal være seg selv.. Hver gang jeg er meg selv her i livet skjer magiske ting, imens jeg blir ulykkelig om jeg ikke lever etter hjertet mitt. Husk riktignok at “deg selv” også kan utvikles, så dine negative sider er ikke bra bare fordi du er deg selv. Jobb for å være en god og snill person og lytt til sannheten i ditt indre.

Hvordan jenter liker du?

Jeg er heterofil, så jeg liker ikke jenter på en fysisk måte. De jentene jeg liker er de som er flinke til å lytte, er omtenksomme, gøyale, glad i dyr og som forstår meg og min humor. Det verste jeg vet er når noen tar alt jeg sier seriøst hele tiden, for da fungerer ikke kjemien som regel.

Kan du vise hundesengen deres?

Det er vel strengt talt ikke en hundeseng, men den har veldig god plass, og hundene ligger lunt, trygt og godt sammen. De er faktisk ganske knyttet til den plassen, for den er jo deres. Goose sover derimot ved siden av meg.

Er andre kjendiser høye på seg selv?

Jeg vil ikke si at de jeg selv har møtt nødvendigvis er det, men det er alltid noen som kanskje liker seg selv litt vel godt, og som har nesen til himmels. Jeg tror det er individuelt, for jeg har både møtt personer som er sykt jordnære og de som faktisk føler seg dødskule og som ikke kan hilse på hvem som helst og så videre.

Hvilke PH-deltakere gjennom tidene ville du sett i en legende-sesong?

Meg selv (!!), Iselin, Staysman, Kristian René, Labi, Isabelle Eriksen, Morten Botten, Petter Pilgaard, Louis, Vida Lill, Kristian Svingen og Martin fra årets sesong. Det ville vært helt sinnsykt.

Rota du med noen på Camp Kulinaris?

Vel… nei, haha. Det var liksom ikke så mye stemning for sånn aktivitet. Vi koste oss riktignok i hverandres selskap, og vi lo mer enn jeg har gjort på utrolig lenge. Det var ikke sjeldent vi ble sittende sykt lenge våkne.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

4 kommentarer
  1. Runar Søgaard er en av de realitydeltagerne jeg garantert ikke ville gått overrens med dersom jeg hadde vært med i samme setting. Enkelte folk er jo bare så fundamentalt annerledes enn en selv at det ikke engang er noen vits i å ta forbehold mht hvordan vedkommende er fremstilt i programmet vs. hvordan de er i virkeligheten, fordi det rett og slett ville krevd at de gjorde om alt ved denne personen (haha)

  2. Isabelle Eriksen er jo en kriminell? Hun har sittet inne for vold. Så litt rart du skriver at PH osv bør passe hvilke folk de tar inn, mens du selv ville hatt hun med en kriminell? Hun er ikke noe forbilde!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg