Kom og se på rumpen min

Du må virkelig høre alt om rumpen min. Er ikke det fint og viktig?

Det første dere trenger å vite om rumpen min, er at den er designet av meg selv, eller rettere sagt… Jeg fikk den designet av en personlig trener. Jeg har ikke plassert fettet i den der, det har vært der hele tiden, men det har både vært mer og mindre fett på den periodevis. I disse dager har jeg lagt inn en del arbeid i form av styrketrening og cardio for at den skal se ut som den gjør. Om jeg vil den skal bli mindre, så kan jeg spise mindre kalorier og trene mindre styrke. Om jeg vil den skal bli mye større, kan jeg kanskje spise en del mer. Om jeg bare ønsker en “fin” form, så kan jeg fortsette med en del styrketrening. Det som er så kult, det er at rumpen min alltid har passet til kroppsfasongen min. Når jeg er tynnere er den tynnere, når jeg er rundere, er den større, og når jeg er strammere, er også rumpen strammere. Jeg synes faktisk at dette er den beste rumpen jeg noen gang har hatt. Jeg kommer i alle fall ikke til å gå til feil PT, i tilfelle den ikke blir slik som jeg ønsker at den skal være.

Rumpe er tipp topp, og jeg håper for guds skyld dere fatter budskapet mitt. Jeg er virkelig på randen til flau over hva slags påvirkning unge mennesker tidvis er utsatt for i disse dager. Vanligvis er jeg ikke så fiksert på hva andre bloggere legger ut, men come on… Her snakker vi om en av de desidert største influenserne. I første rekke tar vedkommende på seg forbilde-rollen og går all natural, men ender med å fylle på kroppsdelene på nytt, og ja… Jeg skal ikke si for mye, for det er mulig at denne berømte rumpen ville se helt merkelig ut uten nye implantater, etter å ha vært ganske velproporsjonert, men hele greien bare blir så feil. I tillegg kommer det ut informasjon om at 1 av 3000 dør av den nevnte operasjonen??? Herregud. Og dette reiser folk ned til en useriøs klinikk i Tyrkia for å få sponset? Oh my gaaaad. Jeg har ikke ord. Folk må virkelig få gjøre hva de vil med sitt liv og sin kropp, men det blir litt sinnsykt å gjøre en slik operasjon – og deretter påvirke dette ut til unge mennesker, som kanskje har lyst til å gjøre det samme? BLÆH.

Mitt budskap er at vi må bruke den rumpen vi har, for det er en kroppsdel med ganske mye potensiale. Jeg har oppriktig forståelse for at mange vil ha større og rundere rumpe, men operasjon bør virkelig ikke være løsningen. Det ser faktisk ikke helt bra ut, men i tillegg er det faktisk mulig å trene seg til en bra rumpe. Det handler om mengde trening og riktig kosthold… Det er en langt bedre løsning enn å legge seg under kniven. Presset er stort, men om du trener, så vil du få en bedre helse totalt, og antakelig blir du mer fornøyd med kroppen din da. Jeg kan med hånden på hjertet si at min måte å holde meg psykisk frisk på, det er gjennom trening og sunt kosthold. I periodene jeg ikke tar vare på meg selv, så faller alt annet fra hverandre også. Dere må gjerne si at rumpen min på bildene overhodet ikke er noe ideal, og at jeg er tjukk eller at den er flat, men jeg jobber i hvert fall med rumpen min på den sunneste måten jeg kan.

Det er i hodet vårt at jobben starter, ikke på operasjonsbordet.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

3 kommentarer
  1. Enig! Kosthold og styrketrening er det som skal til! For både psyke og kropp! 😀 Det tar seg ikke ut med en stooor rumpe til en lien kropp….Den “trenden” blir nok snart borte også! <3

  2. Jeg leser bloggen din fast,Aurora. Har aldri kommentert før, men finner deg på mange områder veldig interessant. Du er spesiell,på en positiv måte, og det skal du være stolt av.
   Takk for at du snakker om den vanlige, trente eller utrente rumpa. Det trenger vi nå i disse “rumpedager”. Gud vite hva de gjør når det blir “in” igjen med liten rumpe.
   Uansett, det her var ment som et positivt innlegg til deg, du skal vite at vi er mange som leser bloggen din selv om vi ikke legger igjen kommentarer.Det kan man kanskje bli bedre på, for det er vel litt motiverende med hyggelige meldinger? Jeg følger bloggen din fast, en 7barnsmor på 33 år.Det hadde du kanskje ikke trodd 🙈 Takk for at du er deg og deler av livet ditt. Det er både interessant, underholdene og lærerikt. Du er ganske så unik, og står for det. 💞 Vi trenger flere som deg 🥰

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg