Klein datinghistorie #2

Okei……

Dette er virkelig en historie noen garantert kan kjenne seg igjen i, og jeg kjenner jeg blir sykt oppgitt bare av tanken på at sånt som dette stadig skjer. La oss si det slik at da jeg datet mye var jeg ute etter å forelske meg, ikke ligge med alle og en hver, og i alle fall bli litt kjent med personen før noe sånt i det hele tatt ville blitt aktuelt. Jeg er tradisjonell sånn sett, og jeg var ganske bestemt på å ikke skulle ødelegge “planen” for å finne min neste store kjærlighet.

Det var vinter. Faktisk var dette vinteren 2013, og jeg skulle faktisk på mitt siste og avgjørende intervju til castingen av Paradise Hotel. Jeg hadde selvsagt fiffet meg skikkelig opp masse, og klar for å gi alt jeg hadde i håp om å få bli med på PH 2014. Fordi jeg skulle til Oslo hadde jeg også lagt en liten datingplan… Helgen før hadde jeg nemlig møtt en kjekk type på byen, og vi hadde blitt enige om å ta en date. Jeg avtalte derfor å dra rett ut på middag med denne karen etter jeg hadde vært på audition. Han visste selvsagt ikke om at jeg ville være med på PH, og han sa til og med i en setning av jeg var for ordentlig til å bli med på noe sånt, haha. Uansett, slik var daten:

Vi hadde avtalt å egentlig dra på en restaurant i nærheten der han bodde. Da jeg møtte ham i nærheten, og han virket skuffet, og fortalte meg at det var fullbooket på restauranten, og han lurte på om det var greit om vi heller lagde noe hjemme hos ham. Jeg ble litt forvirret, men tenkte jeg fikk si det var greit. Fyren ba meg vente utenfor matbutikken imens han handlet, og ut kom han med en pose med….. wait for it! Frossenpizza. Alle røde varsellamper skulle ha lyst hos meg, men det var bare så vidt jeg enset at dette var veldig spesielt.

Vi gikk inn i leiligheten hans, det var veldig pent og friskt innredet, og inntrykket av fyren steg oppover igjen. Allikevel synes jeg at det hadde falt godt da vi gikk fra restaurant til frossenpizza. Jeg tenkte at jeg får prøve å bli bedre kjent med ham, så jeg overså pizzaen. Etter jeg hadde satt meg ned spurte han om jeg ville ha noe å drikke, og han tilbød meg sjampanje. Jeg sa ja. For hver gang glasset mitt nærmet seg tomt, var han rask meg å fylle på igjen. Til å begynne med var det bare hyggelig, for vi hadde en fin samtale og jeg følte jeg fikk bli kjent med ham. Etter hvert ble han mer og mer “nær”, og til slutt ville han kysse meg. Et kyss har sjeldent tatt livet av noen, så jeg lot det skje. Jeg merket at det ble litt mer enn jeg hadde lyst til, og prøvde heller snakke om noe. Jeg snakket om leiligheten hans og hvor lenge han hadde bodd der. Han sa at han ville gi meg en omvisning, og jeg tenkte at det hadde vært hyggelig…

Jeg kjente straks da jeg reiste meg at boblene i drikken hadde gått til hodet på meg, og at det var på tide å komme seg hjemover snart… Fyren ledet meg rundt i leiligheten for å vise meg den, og han sparte ett rom til sist, nemlig soverommet… Plutselig hadde jeg fyren over alt. Han klådde, prøvde å skyve meg ned på sengen, og jeg kan enda huske hvor my sikkel jeg hadde i ansiktet, fordi han desperat prøvde å kline med meg. Jeg prøvde først rolig å si nei, men han ga seg ikke, og han holdt meg faktisk et øyeblikk godt fast etter å ha slengt meg på sengen.

Det var her varsellampene begynte å blinke, og for første gang denne kvelden ble jeg litt redd. Jeg sa at jeg trengte å bruke toalettet. På toalettet sjekket jeg togtidene, og så at jeg kunne rekke et tog om fem minutter, men da måtte jeg løpe. Jeg gikk ut i gangen, dro til meg vesken, og sa før han rakk å blunke at jeg måtte dra. Omtrent uten å si hade røsket jeg opp ytterdøren og løp ned trappene, deretter løp jeg hele veien til togstasjonen. Jeg husker enda jeg felte noen tårer, for dette hadde vært en veldig ubehagelig opplevelse.

Jeg rakk toget, og jeg var så sinnsykt lettet. Hvem vet hvordan ting ville utviklet seg om jeg hadde blitt hos denne fyren. Helt oppriktig tror jeg ikke han var direkte slem, men han trodde nok kvelden skulle utarte seg på en helt annen måte enn hva jeg hadde planer om. I alle fall klarte han helt fint å skremme meg bort for godt. Og på toppen av alt… det gikk bare noen dager, og plutselig fikk jeg en melding der han spurte om når vi kunne dra på date sammen neste gang…

 

Hvorfor tror enkelte at det er greit å presse andre til sex? Ærlig talt.

Jeg har naturligvis ingen bilder fra den kvelden…

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
    1. Huff, det var nok planen hans å få seg noe mer enn en date ja… :-/ SÅ ekkelt! Bra du kom deg ut! Aldri ta første date hjemme hos noen sier jeg bare… Du mente jo ikke å gjøre det da, men sånn generelt, hehe! Klemsi! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg