Klein datinghistorie #1

Kjærlighet er vanskelig, og det er ikke alltid å søke etter amor at pilen treffer. Før jeg ble sammen med Haakon hadde jeg en periode der jeg var lei av å være singel, og derfor forsøkte jeg å begynne med dating. Jeg traff på mye rart, men det er spesielt noen historier jeg har lyst til å dele, fordi mange sikkert har opplevd lignende, og det er greit å vite at mye av det jeg skal skrive om er helt normalt, men dessverre kan det både være ubehagelig, kleint og uhyggelig.

 

1. KJEFTET OG DRAKK SEG DRITA

Jeg hadde et år der jeg hadde veldig mange dater, og derfor måtte jeg kysse noen padder. Denne versjonen kysset jeg riktignok aldri, og det var nok greit.

Dagen startet med at jeg hadde avtalt å møte ham til en lunsj/middag ute i det fine været. Jeg hilste på ham med en klem, og tenkte over at han så ganske så bra ut, og vi vandret en liten stund rundt for å finne en ok restaurant. Til slutt satt vi oss ned på en restaurant jeg kjente godt til fordi han ikke var sikker på hvor han ville gå. Vi satt oss ned og jeg startet med et glass rosévin. Vinen gikk fort ned, faktisk før vi hadde rukket å bestille mat. Det tok veldig lang tid, og til slutt måtte vi huke tak i noen for å få bestilt mat. Jeg var beskjeden og valgte en kyllingsalat, og jeg tror han gikk for biff. Han drakk øl. Ettersom vi ventet bestilte jeg et nytt glass vin. Jeg synes fyren virket rastløs og litt stresset, men tenkte at han fortjener en fair sjanse. Vi snakket om at han trente sinnsykt mye, faktisk hver dag… Han fortalte noe om at dette var hans måte å takle sin adhd på.

Det gikk votter og vinter, og det var ikke noe mat å se på mils avstand. Vi etterspurte maten, og det viste seg at den var blitt glemt. Jeg merket at daten min begynte å bli irritert. Jeg fikk et glass vin ekstra, og merket at det så vidt snurret litt i varmen – det skulle bli godt med mat. Etter hvert begynte mannen å hisse seg opp, og han ville at vi skulle droppe å spise. Jeg var enig i at det hadde tatt lang tid, og sa at jeg heller kunne spise noe på vei til vennen mine etterpå, for vi skulle ut senere på kvelden. Etter hvert kom en servitør, og alt jeg husker er at han jeg var på date med begynte å kjefte skikkelig. Hun tilbød at vi fikk rabatt på maten, men han forventet at vi ikke skulle betale en krone. Jeg kjente at jeg ble litt forlegen av all kjeftingen. Plutselig slo han i bordet og gikk ut av restauranten. Jeg følte ikke at jeg hadde noe annet valg enn å følge etter… Vi hadde altså ikke betalt for vinen jeg drakk eller for ølet han selv drakk.

Vi ble enige og å skille lag, men at vi kanskje skulle sees senere, for både han og jeg skulle ut på byen den kvelden.

Jeg dro til en venn av meg. Jeg fortalte om daten, og vi lo godt. En venninne av oss ville også bli med ut. Jeg tror vi alle spiste taco sammen (sykt godt med mat). Fyren jeg var på date med hadde hotell i sentrum for anledningen, og lurte på om vi ville vorse med ham. Jeg følte meg trygg sammen med vennene mine, så vi ble enige om å dra dit. Vi kom til hotellrommet og ble sittende å snakke og drikke på sengen til fyren. Han drakk selv øl igjen. Vi la merke til at han var veldig giret og drakk fort, og han ville bare høre på techno og trance. Det hele ble litt komisk. Etter hvert begynte han å spørre om vi skulle ut snart, men klokken var bare rundt 22 og vi pleide dra ut 00. Vi sa det var for tidlig, og han begynte å stresse masse og si at han måtte bare ut. Plutselig reiste han seg og sa at han bare måtte på byen. Vi ble sittende igjen på hotellrommet hans….

Vi trodde fyren var forsvunnet for godt, men rundt 00 fikk jeg meldinger om hvilket utested han var på, og han sa vi måtte komme dit fordi han hadde masse vin. Vi dro dit, og synet som møtte oss var en superfull fyr helt rød i ansiktet og full av svette som stod og danset med en svær bøtte med tre flasker rosévin i. Vi slo oss ned på et bord i nærheten og nøt vinen. Resten av kvelden er historie, og han forsvant ganske fort.

Dagen etter…. Jeg fikk meldinger om at han hadde fått et supert inntrykk av meg og at han synes jeg var veldig søt. Derfor ville han gjerne invitere meg med en hel helg på Farris Bad – bare oss to, så vi kunne komme litt nærmere og bli bedre kjent. Mitt svar? Jeg svarte ikke…

 

Bildet under er fra 2013 og denne kvelden. Her var vi alene på hotellrommet…

Dette er et bilde av meg og daten, så vi skapte absolutt minner den kvelden. Han er selvfølgelig sensurert.

Har du hatt en klein opplevelse med dating før? Mer historier kommer! 

4 kommentarer
    1. Regner med at det øverste av de siste bildene er en kompis av enten deg eller de andre, og ikke at du har glemt å sensurere ansiktet hans om det er han? 🙈 Morsom historie forresten! Det å være singel er søren meg et mareritt! 😂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg