Klarer ikke roe meg ned – bud eller ikke?

I hele dag har hodet mitt terrorisert meg. Det er faktisk feil å si… Helt siden i går kveld. Jeg fikk nesten ikke sove fordi hodet mitt gjorde meg gal.

Hodet mitt tok meg noen timer tilbake i tid og til visningen vi sist var på i Asker… Jeg er enig med meg selv om at det er et sted jeg vil by, men vi tenkte unngå mellomfinansiering, og må derfor egentlig vente til vår egen bolig er solgt før vi legger inn bud noe sted. Men allikevel plagde jeg livet av meg selv med alle tankene om lykkefølelsen ved å ha kjøpt nettopp det stedet, og ikke minst tanken om hvordan det kommer til å se ut når det er pusset litt opp.

I dag er følelsen tilbake. Jeg kjempet meg gjennom en forelesning i stad, men alt hodet mitt ville var å tenke på leiligheten og hvordan det ville blitt å bo der. Og her sitter jeg og tenker så det knaker…. Budrunden er neste uke, og jeg må ha tenkt meg grønn og dønn innen den tid. Akkurat nå må jeg snakke med noen i banken om mine egne tanker rundt bud, sånn at jeg ikke tenker meg bort i helt urealistiske baner.

Men her sitter jeg altså. Dette har faktisk vært en av mine “sykdommer”. ALLTID i livet… Om jeg får lyst på noe, så får jeg en sinnsykt energi i meg, og et overfokus som jeg ikke klarer å kontrollere… Nå er det sånn igjen… Jeg klarer ikke tanken på å la den leiligheten slippe, og det plager livet av meg, haha. Denne følelsen og “sykdommen” skal sies å ha nådd alle målene den setter seg, så vi får se om det gå i land denne gangen eller ikke. Jeg vet for sikkert at jeg virkelig ikke skal gi opp før jeg har sett etter alle mulige løsninger. Herreminhatt, som jeg er giret.

Ha ellers en fin fredagskveld ♥

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

4 kommentarer
  1. Forstår de intense tankene altså! Får det akkurat sånn jeg også hvis jeg føler det er riktig å satse! Lykke til!😁 God helg! ❤️

  2. Budrunden er neste uke? Det er det vel ingen som vet. Det er ikke sikkert noen legger inn bud, budrunden kunne ha startet på visningen, eller noen kunne ha bydd allerede før visning. I noen tilfeller tar det lang tid å selge, og man må ha flere visninger før det kommer bud. Ikke at jeg tror det tar lang tid i Asker, men det er ingen som vet. Men det er sannsynlig at noen starter å by noen dager etter visning. Og jeg vet eksakt hvordan du har det! Nervepirrende spennende! Lykke til!!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg