Kjærlighetssorg

Som dere har forstått er jeg blitt “alene”.

En person jeg har enormt respekt for, min trygghet og støttespiller er borte fra livet mitt. Noen lurer vel da på hvordan man kan gjøre det slutt, om denne personen er så fin? Godt spørsmål. Kjærlighet er komplisert, og det krever enormt å sette seg inn i hver enkelt situasjon og forstå den. Jeg elsker ham, men ting har ikke vært perfekt, selv om vi begge skulle ønske det. Vi skulle ønske alt alltid var rosenrødt og enkelt, men i alle oppturer og nedturer må man tenke på hverandre og «det rette». Hva fortjener vi? Begge fortjener å være lykkelige på sin måte, få dekket sine behov og kunne leve livet vi drømmer om. Et sted har det krasjet, og det er noe av det vondeste vi mennesker kan gå gjennom.

Den lille optimisten i meg sa at «kanskje det blir enkelt fordi det er det rette». Men der tok jeg grundig feil. Å si adjø til menneskene i livet vårt er nærmest umulig. Trøsten er at vi gjør dette som to voksne mennesker og ikke som tenåringer som går i tottene på hverandre. Vår felles respekt og kjærlighet for hverandre og vårt velbefinnende er noe av det fineste jeg har sett på en lang stund. Jeg hadde så mange frykter om hvordan vi skulle reagere og takle denne prosessen. De fryktene skulle vise seg å være fiktive, for vi har ikke vært stygge mot hverandre.

Jeg håper at denne livserfaringen kan føre til noe positivt. Utvikling hos meg selv, vekst og lærdom. Jeg er i en fase der jeg hele tiden jobber med hodet, fordi ting er tøft og annerledes. Jeg prøver å sanke inn idéer til hvordan jeg skal fylle dagene og tiden fremover, og det har smått begynt å skje noe mentalt. Jeg har hatt en liten pause fra bloggen, men tenkte få den litt aktiv igjen, for jeg synes det er en så fin og personlig plattform, selv om mange mener blogg ikke er det samme som det en gang var.

Jeg gleder meg aller mest til høsten akkurat nå. Sommer er gøy, men høsten er en mer aktiv periode, og jeg liker når det skjer ting. Et av høydepunktene med sommeren er i seg selv når den kommer og man kan gå med søte sommerklær. Denne sommeren blir nok litt annerledes i den fasen jeg har satt meg selv i, og jeg skal selvfølgelig jobbe for å gjøre det beste ut av ting.

Ønsker alle en fin dag!

 

7 kommentarer

Siste innlegg