Jeg vurderer å merke meg for livet

Herregud!

Jeg er en veldig spontan person, og er sykt utålmodig når jeg får lyst på noe… I dag lå jeg ved bassenget, og plutselig fikk jeg en syk idé… For et par år siden tok jeg en enhjørning-tatovering, og den har jeg aldri angret på. Jeg digger den, og den betyr mye for meg. Meningen bak er at jeg skal huske at jeg er både unik, spesiell, og det finnes ingen som meg. Jeg fikk plutselig en tanke om at jeg kanskje skulle hatt en tatovering til. Først var jeg litt sånn: “Hva skal det være??”, før det slo meg at det selvfølgelig isåfall må symbolisere noe av det som betyr mest for meg i hele verden, nemlig hundene. Jeg kan ikke ta en som ligner på bare én av dem, så derfor falt tanken over på en kul chihuahua i samme stil som enhjørningen jeg har fra før av., altså kun noen enkle linjer.

Det er så rart hvordan man forandrer seg… Husker noen 2014 da jeg mente at tatoveringer bare er sykt harry? haha. Nå synes jeg det kan være fint, så lenge de er små og betydningsfulle. Jeg har enda ikke bestemt meg 100% for å ta en ny tatovering, men jeg er jammen ikke langt unna! Hva synes dere, skal jeg bare kjøre på??

12 kommentarer
  1. Do it! Litt spontaniitet er bare kult, hehe! 😉 Jeg har tatovering av min avdøde hund på leggen. Ganske stor. Ble SÅ fornøyd, ligner henne på en prikk! Den betyr MYE for meg! Klem! ❤️

  2. Aurora, du er så utrolig søt, diplomatisk og morsom på Camp Kulinaris. Aldri et vondt ord om noen fra din munn, du fremstår som svært løsningsorientert og forståelsesfull.

   Så glad for at du fikk vise denne siden av deg, jeg ble skikkelig imponert over deg.
   Fortsett å være deg selv, du er veldig morsom og yndig på teve 🙂

   Klem fra en overrasket 35-årig kvinne som trodde at jenter på din alder var “blonde”. Du går foran som et godt eksempel blant alle reality-personer som ingen husker navnet på, men som lager mye drama for å få oppmerksomhet. Til syvende og sist, varer de som deg, med hjertet i hånden, lengst.

   Digger deg!

  3. Om du er spontan, burde du bare kjøre på. Ikke tenk, bare gjør det.. Det er jo det spontane mennesker gjør 😉 men som sagt hello Kitty og unicorns blir bare teit. Det gir null mening 😜🤣🙈

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg